Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Traktör kasasında tehlikeli yolculuk

ASAYİŞ 28.06.2019 - 11:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2889+ kez okundu.
 

Traktör kasasında tehlikeli yolculuk

Aydın’ın Germencik İlçesi’nde traktör kasası üzerinde yolculuk yapan 9 kişi yürekleri ağza getirdi.

AYDIN - Birçok ölümlü kazanın yaşandığı ülkemizde, tüm uyarılara rağmen trafikte kurallara riayet edilmemesi yaşanabilecek kazalara davetiye çıkarıyor. Germencik’te çoğunluğu çocuklardan oluşan 9 kişinin traktör kasasındaki tehlikeli yolculuğu dikkat çekti. Herhangi bir korkuluğun olmadığı kasa üzerinde bulunan çocukların, kasanın yan kapakları üzerinde seyahat etmesi tehlikeyi bir kat daha arttırdı. Kaza anında kasada bulunan kişilerin yola savrulma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirten vatandaşlar, bu tür sorumsuz davranışlar yüzünden bir çok canın yitip gittiğini ifade ettiler.
Aydın’ın Germencik İlçesi’nde traktör kasası üzerinde yolculuk yapan 9 kişi yürekleri ağza getirdi.

AYDIN - Birçok ölümlü kazanın yaşandığı ülkemizde, tüm uyarılara rağmen trafikte kurallara riayet edilmemesi yaşanabilecek kazalara davetiye çıkarıyor. Germencik’te çoğunluğu çocuklardan oluşan 9 kişinin traktör kasasındaki tehlikeli yolculuğu dikkat çekti. Herhangi bir korkuluğun olmadığı kasa üzerinde bulunan çocukların, kasanın yan kapakları üzerinde seyahat etmesi tehlikeyi bir kat daha arttırdı.

Kaza anında kasada bulunan kişilerin yola savrulma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirten vatandaşlar, bu tür sorumsuz davranışlar yüzünden bir çok canın yitip gittiğini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.