Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Traktör çatıya uçtu

ASAYİŞ 12.11.2019 - 11:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2828+ kez okundu.
 

Traktör çatıya uçtu

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir evin çatısına düşen traktör sürücüsü şans eseri yaralı kurtuldu.

AYDIN  - Edinilen bilgiye göre, kaza Nazilli’ye 30 kilometre mesafedeki kırsal Işıklar Mahallesi’nde meydana geldi. Kızıldere Mahallesi’nde traktörle nakliyecilik yapan Necip C. isimli şahıs, komşu mahalle olan Işıklar Mahallesi’nde ikamet eden bir şahıs için Aksu Mahallesi’ne giderek odun yükledi. Römorkuna yüklediği odunları Işıklar Mahallesi’nde bulunan müşterisinin evine girebilmek için sarp arazide manevra yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek, Nazilli-Ödemiş Karayolu’ndan yaklaşık 35 metre aşağıdaki Hakime Sarığlu’na ait evin çatısına düştü. Kazayı görenler hemen yardıma koşarken bir yandan da 112 Acil Servis ekiplerine ihbarda bulundular. 112 ekiplerinin müdahale ettiği Necip C., Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken ilk ifadesinde römorkunda taşıdığı odunları teslim edeceği eve bırakmak üzere geri geri manevra yaptığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle traktörün aşağıya kayarak şarampole devrildiğini söylediği öğrenildi. Nazilli Jandarmasının kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenilirken olayda evinin çatısına traktör düşen ev sahibi Hakime Sarıoğlu’un kaza sırasında evde bulunmadığı belirtildi.
Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir evin çatısına düşen traktör sürücüsü şans eseri yaralı kurtuldu.

AYDIN  - Edinilen bilgiye göre, kaza Nazilli’ye 30 kilometre mesafedeki kırsal Işıklar Mahallesi’nde meydana geldi. Kızıldere Mahallesi’nde traktörle nakliyecilik yapan Necip C. isimli şahıs, komşu mahalle olan Işıklar Mahallesi’nde ikamet eden bir şahıs için Aksu Mahallesi’ne giderek odun yükledi.

Römorkuna yüklediği odunları Işıklar Mahallesi’nde bulunan müşterisinin evine girebilmek için sarp arazide manevra yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek, Nazilli-Ödemiş Karayolu’ndan yaklaşık 35 metre aşağıdaki Hakime Sarığlu’na ait evin çatısına düştü.

Kazayı görenler hemen yardıma koşarken bir yandan da 112 Acil Servis ekiplerine ihbarda bulundular. 112 ekiplerinin müdahale ettiği Necip C., Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken ilk ifadesinde römorkunda taşıdığı odunları teslim edeceği eve bırakmak üzere geri geri manevra yaptığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle traktörün aşağıya kayarak şarampole devrildiğini söylediği öğrenildi.

Nazilli Jandarmasının kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenilirken olayda evinin çatısına traktör düşen ev sahibi Hakime Sarıoğlu’un kaza sırasında evde bulunmadığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.