Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Traktör bahçeye uçtu

ASAYİŞ 31.10.2019 - 17:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2464+ kez okundu.
 

Traktör bahçeye uçtu

Aydın’ın Karacasu İlçesi’nde, kontrolden çıkan traktörün devrilmesi sonucu araçta bulunan iki bayan yaralandı.

AYDIN  – Kaza, Esençay Mahallesi’nde Aydınbey Türbealtı Mevkii’ndeki arazi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerinden çıkıp tarlaya doğru seyir halinde olan Ece D. (30) idaresindeki traktör, tali yola dönüş yaptıktan sonra yolun solunda bulunan 1,5 metre aşağıdaki bahçeye devrildi. Arkasında saban takılı ters dönen traktörün altında kalan sürücü ile birlikte Neriman A. (35) vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Başka bir traktöre bağlanan ip yardımıyla hafif çekilen traktörün altından çıkarılan yaralılar, Karacasu 112 Ekipleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Aydın’ın Karacasu İlçesi’nde, kontrolden çıkan traktörün devrilmesi sonucu araçta bulunan iki bayan yaralandı.

AYDIN  – Kaza, Esençay Mahallesi’nde Aydınbey Türbealtı Mevkii’ndeki arazi yolunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, evlerinden çıkıp tarlaya doğru seyir halinde olan Ece D. (30) idaresindeki traktör, tali yola dönüş yaptıktan sonra yolun solunda bulunan 1,5 metre aşağıdaki bahçeye devrildi.

Arkasında saban takılı ters dönen traktörün altında kalan sürücü ile birlikte Neriman A. (35) vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Başka bir traktöre bağlanan ip yardımıyla hafif çekilen traktörün altından çıkarılan yaralılar, Karacasu 112 Ekipleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.