Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Trafo patladı

ASAYİŞ 11.12.2018 - 13:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2968+ kez okundu.
 

Trafo patladı

Söke'nin Yenicami Mahallesi Şadırvan Sokak'ta bulunan elektrik dağıtım şirketine ait trafo patladı.

AYDIN- Hacı Ziya Bey Camii karşısında bulunan ve büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama sonrasından heyecan yaşandı. Dumanların yükseldiği elektrik trafosuna AYDEM çalışanları tarafından müdahale edilirken, polis trafo çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Trafonun içindeki panelin tamamen yanmasına neden olan patlama şehrin büyük bir bölümünü sabah saatlerinde elektriksiz bıraktı. Olay yerine Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri de gelerek müdahale etti.
Söke'nin Yenicami Mahallesi Şadırvan Sokak'ta bulunan elektrik dağıtım şirketine ait trafo patladı.

AYDIN- Hacı Ziya Bey Camii karşısında bulunan ve büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama sonrasından heyecan yaşandı. Dumanların yükseldiği elektrik trafosuna AYDEM çalışanları tarafından müdahale edilirken, polis trafo çevresinde güvenlik önlemleri aldı.

Trafonun içindeki panelin tamamen yanmasına neden olan patlama şehrin büyük bir bölümünü sabah saatlerinde elektriksiz bıraktı. Olay yerine Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri de gelerek müdahale etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.