Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Trafik canavarı tatil yapmadı

ASAYİŞ 04.11.2018 - 12:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3032+ kez okundu.
 

Trafik canavarı tatil yapmadı

Trafik canavarı, Didim-Söke yolunda iş başındaydı. Beş kişi yaralandı.

AYDIN- Söke-Bodrum yolu üzerinde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisi sıkıştıkları yerden İtfaiye tarafından çıkartıldı. Edinilen bilgiye göre, Söke-Bodrum yolu üzerinde TOKİ Kavşağı’nda iki araç çarpıştı. Kazada Şemerdin T. (46) yönetimindeki 09 BB 67 plakalı araç, Didim istikametinden Söke istikametine doğru seyir halinde iken kavşak noktasına geldiğinde, Söke-Milas istikametine doğru seyir halinde olan Murat Ö. yönetimindeki 34 KY 7766 plakalı araç ile çarpıştı. Kaza sonrasında araç sürücüsü Murat Ö. 112 Ambulans ile Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer aracın sürücüsü Şemerdin T. ve araçta yolcu olarak bulunan Hakan U. , Ersin T. ve Tahsin T. ise yaralandı. Yaralılardan birisi Aydın Büyükşehir itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkartıldı. Yaralılar ambulanslarla Didim ile Söke’deki hastanelere sevk edildi. Kazanın sonrasında olay yerine gelen Jandarma ve Polis ekipleri, yol güvenliğini sağlarken, 112 acil sağlık görevlileri de yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Trafik canavarı, Didim-Söke yolunda iş başındaydı. Beş kişi yaralandı.

AYDIN- Söke-Bodrum yolu üzerinde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisi sıkıştıkları yerden İtfaiye tarafından çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre, Söke-Bodrum yolu üzerinde TOKİ Kavşağı’nda iki araç çarpıştı. Kazada Şemerdin T. (46) yönetimindeki 09 BB 67 plakalı araç, Didim istikametinden Söke istikametine doğru seyir halinde iken kavşak noktasına geldiğinde, Söke-Milas istikametine doğru seyir halinde olan Murat Ö. yönetimindeki 34 KY 7766 plakalı araç ile çarpıştı. Kaza sonrasında araç sürücüsü Murat Ö. 112 Ambulans ile Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer aracın sürücüsü Şemerdin T. ve araçta yolcu olarak bulunan Hakan U. , Ersin T. ve Tahsin T. ise yaralandı. Yaralılardan birisi Aydın Büyükşehir itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkartıldı. Yaralılar ambulanslarla Didim ile Söke’deki hastanelere sevk edildi.

Kazanın sonrasında olay yerine gelen Jandarma ve Polis ekipleri, yol güvenliğini sağlarken, 112 acil sağlık görevlileri de yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.