Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Trafik canavarı gece 3 can aldı

ASAYİŞ 09.10.2017 - 09:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1781+ kez okundu.
 

Trafik canavarı gece 3 can aldı

Aydın'ın Germencik İlçesinde meydana gelen tren kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i bebek 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Söke-Aydın seferini yapan 32351 sefer sayılı yolcu treni, saat 22.30 sıralarında Germencik’e bağlı Moralı hemzemin geçitten geçmeye çalışan Gürhan K. idaresindeki 09 PM 854 plakalı otomobile çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 1’i bebek 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların da yardımıyla araçtan yaralı olarak çıkartılan Gürhan K., (27) Hüseyin E. (40) ve Aysun E.(27) Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerindeki incelemelerin ardından Aydın’ı yasa boğan feci kazada, otomobilde bulunan 11 aylık Erçin Karaca ile birlikte Nazlı Karaca, (20) ve Sudenaz Eroğlu, (25) yaşamını yitirdi. Kazada feci şekilde hayatını kaybeden 3 kişi otopsi için Germencik Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, ölenlerin yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatılan kazada trenin makinistleri gözaltına alındı.
Aydın'ın Germencik İlçesinde meydana gelen tren kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i bebek 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Söke-Aydın seferini yapan 32351 sefer sayılı yolcu treni, saat 22.30 sıralarında Germencik’e bağlı Moralı hemzemin geçitten geçmeye çalışan Gürhan K. idaresindeki 09 PM 854 plakalı otomobile çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 1’i bebek 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların da yardımıyla araçtan yaralı olarak çıkartılan Gürhan K., (27) Hüseyin E. (40) ve Aysun E.(27) Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerindeki incelemelerin ardından Aydın’ı yasa boğan feci kazada, otomobilde bulunan 11 aylık Erçin Karaca ile birlikte Nazlı Karaca, (20) ve Sudenaz Eroğlu, (25) yaşamını yitirdi. Kazada feci şekilde hayatını kaybeden 3 kişi otopsi için Germencik Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, ölenlerin yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatılan kazada trenin makinistleri gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.