Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Toyran, Kılıçdaroğlu’na saldırıyı kınadı

EKONOMİ 25.08.2016 - 21:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3230+ kez okundu.
 

Toyran, Kılıçdaroğlu’na saldırıyı kınadı

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik terör saldırısını kınadı.

AYDIN- Ülkemizin çok önemli demokrasi sınavlarını ardı ardına vermekte olduğunu belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik terör eylemini kınadığını açıkladı. Başkan Toyran, 15 Temmuz gibi kara bir geceyi yaşamanın ardından şimdi de Türkiye’nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı’na saldırıda bulunulduğunu belirterek, şunları söyledi: “Bu saldırı büyük ve önemli bir partinin genel başkanına değil, ülke demokrasisine, aydınlık geleceğine yapılan bir saldırıdır. Partimizin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan hain saldırıyı şiddetle lanetliyor, şehit olan askerimize Allah’tan rahmet, yaralanan güvenlik güçlerimize acil şifalar diliyorum.”
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik terör saldırısını kınadı.

AYDIN- Ülkemizin çok önemli demokrasi sınavlarını ardı ardına vermekte olduğunu belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik terör eylemini kınadığını açıkladı.

Başkan Toyran, 15 Temmuz gibi kara bir geceyi yaşamanın ardından şimdi de Türkiye’nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı’na saldırıda bulunulduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Bu saldırı büyük ve önemli bir partinin genel başkanına değil, ülke demokrasisine, aydınlık geleceğine yapılan bir saldırıdır.

Partimizin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan hain saldırıyı şiddetle lanetliyor, şehit olan askerimize Allah’tan rahmet, yaralanan güvenlik güçlerimize acil şifalar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.