Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Totem tartışması sürüyor

GÜNCEL 04.10.2018 - 11:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2012+ kez okundu.
 

Totem tartışması sürüyor

AYTO Başkanı Ülken’den CHP’li Altıntaş’a cevap geldi. AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Talebimizi tekrarlıyoruz: Komşu illerde alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler” dedi.

AYDIN- Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan totem ilk başvuru ücretlerine ilişkin yaptığı açıklamaya cevap veren CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş’a cevap verdi. Barış Altıntaş’ı ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına 2. Kez açıklama yapma ihtiyacı duyduklarını belirten AYTO Yönetim kurulu Başkanı Ülken, “Konu; ‘Komşu illerde alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler’ konusudur” dedi. AYTO Yönetim Kurlu Başkanı hakan Ülken, “Sayın Barış Altıntaş’ı aydınlatmamız, kamuoyunu bilgilendirmemizdir” başlıklı 4 maddeden oluşan açıklamasında, şunları söyledi: “4.500 TL ilk başvuruda, 2.250 TL her yıl alınan ücretlerin komşu illerde olmadığı ve bu durumun Kasım Meclisi’nde düzeltilmesini tabloda görüldüğü gibi talep etmiştik. Metrekare bazında her ildeki farklı uygulamalar değildir konu. Tekrarlıyoruz. Konu; ‘Komşu illerden alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler. Tüm Türkiye’deki doğalgaz ve elektrik gibi maliyet artışları sürekli gündemimizde ve ülke genelinde dile getirilmektedir. Sadece Aydın’ı ilgilendiren Totem konusu ile ilgili anlaşılmadıysa tekrar söylüyoruz, Konu; Komşu illerden alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler. Mahkeme kararıyla da sabit olan Türkiye’nin en düşük aidatını alan Aydın Ticaret Odası olarak anlaşılmadıysa tekrar söylüyoruz. Konu; Komşu illerden alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler. Biz bu talebimizi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclisimize iletiyoruz. Aynı Sevgi Yolu’ndaki Büfeci Ahmet Amca, Telefoncu Mehmet Abi’nin tabela sorununu dile getirdiğimiz ve hala Büyükşehir Belediye Meclisi’nden karar beklediğimiz gibi” ifadelerine yer verdi.
AYTO Başkanı Ülken’den CHP’li Altıntaş’a cevap geldi. AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Talebimizi tekrarlıyoruz: Komşu illerde alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler” dedi.

AYDIN- Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan totem ilk başvuru ücretlerine ilişkin yaptığı açıklamaya cevap veren CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş’a cevap verdi. Barış Altıntaş’ı ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına 2. Kez açıklama yapma ihtiyacı duyduklarını belirten AYTO Yönetim kurulu Başkanı Ülken, “Konu; ‘Komşu illerde alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler’ konusudur” dedi.

AYTO Yönetim Kurlu Başkanı hakan Ülken, “Sayın Barış Altıntaş’ı aydınlatmamız, kamuoyunu bilgilendirmemizdir” başlıklı 4 maddeden oluşan açıklamasında, şunları söyledi:

“4.500 TL ilk başvuruda, 2.250 TL her yıl alınan ücretlerin komşu illerde olmadığı ve bu durumun Kasım Meclisi’nde düzeltilmesini tabloda görüldüğü gibi talep etmiştik. Metrekare bazında her ildeki farklı uygulamalar değildir konu. Tekrarlıyoruz. Konu; ‘Komşu illerden alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler.

Tüm Türkiye’deki doğalgaz ve elektrik gibi maliyet artışları sürekli gündemimizde ve ülke genelinde dile getirilmektedir. Sadece Aydın’ı ilgilendiren Totem konusu ile ilgili anlaşılmadıysa tekrar söylüyoruz, Konu; Komşu illerden alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler.

Mahkeme kararıyla da sabit olan Türkiye’nin en düşük aidatını alan Aydın Ticaret Odası olarak anlaşılmadıysa tekrar söylüyoruz. Konu; Komşu illerden alınmayan ücreti bizim üyelerimiz de ödemesinler.

Biz bu talebimizi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclisimize iletiyoruz. Aynı Sevgi Yolu’ndaki Büfeci Ahmet Amca, Telefoncu Mehmet Abi’nin tabela sorununu dile getirdiğimiz ve hala Büyükşehir Belediye Meclisi’nden karar beklediğimiz gibi” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.