Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Torbacılar Söke Polisi'ne Takıldı

ASAYİŞ 06.07.2017 - 16:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3120+ kez okundu.
 

Torbacılar Söke Polisi'ne Takıldı

Torbacılar adrese ulaşamadan Söke Polisine takıldı

AYDIN- Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar neticesinde Söke’de iki uyuşturucu satıcısı otogarda yakalanırken, dört farklı hırsızlık olayının faili olduğu belirlenen bir şahıs da yakayı ele verdi. “Uyuşturucu ile Birlikte Yakalandılar” Söke İlçe Kaymakamlığı’ndan edinilen bilgiye göre; Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri C.Ç. ve M.Ç. adlı iki şahsın İstanbul’dan Söke’ye uyuşturucu getirdikleri bilgisini aldı. Yapılan takip sonucu Söke otogarında yapılan operasyonda şahıslar otobüsten iner inmez yakalandı. Şahıslar üzerinde yapılan aramada 61 gram kristal adı verilen uyuşturucu madde ele geçirildi. C.Ç. ve M.Ç. adli makamlara sevk edilirken, şahıslardan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğeri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. “2 Motosiklet, 2 Ev Hırsızlığı” Diğer taraftan Söke’de 4 farklı hırsızlık olayının şüphelisi olan H.K. yakalandı. Mayıs ve Haziran aylarında Fevzipaşa Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’nden motosiklet hırsızlığı, iki farklı tarihte Yenicami Mahallesi’nde iki farklı evden hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen 19 yaşındaki H.K. Söke Polisi tarafından yakalandı. Şahsın çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.
Torbacılar adrese ulaşamadan Söke Polisine takıldı

AYDIN- Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar neticesinde Söke’de iki uyuşturucu satıcısı otogarda yakalanırken, dört farklı hırsızlık olayının faili olduğu belirlenen bir şahıs da yakayı ele verdi.

“Uyuşturucu ile Birlikte Yakalandılar”

Söke İlçe Kaymakamlığı’ndan edinilen bilgiye göre; Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri C.Ç. ve M.Ç. adlı iki şahsın İstanbul’dan Söke’ye uyuşturucu getirdikleri bilgisini aldı. Yapılan takip sonucu Söke otogarında yapılan operasyonda şahıslar otobüsten iner inmez yakalandı. Şahıslar üzerinde yapılan aramada 61 gram kristal adı verilen uyuşturucu madde ele geçirildi. C.Ç. ve M.Ç. adli makamlara sevk edilirken, şahıslardan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğeri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

“2 Motosiklet, 2 Ev Hırsızlığı”

Diğer taraftan Söke’de 4 farklı hırsızlık olayının şüphelisi olan H.K. yakalandı. Mayıs ve Haziran aylarında Fevzipaşa Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’nden motosiklet hırsızlığı, iki farklı tarihte Yenicami Mahallesi’nde iki farklı evden hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen 19 yaşındaki H.K. Söke Polisi tarafından yakalandı. Şahsın çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.