Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Topuklu Efe'nin yeni lakabı...!

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 04.06.2015 - 18:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3477+ kez okundu.
 

Topuklu Efe'nin yeni lakabı...!

Topuklu Efe olarak bilinen Özlem Çerçioğlu’na öyle bir lakap taktı ki

Topuklu Efe olarak bilinen Özlem Çerçioğlu’na öyle bir lakap taktı ki AK Parti Aydın milletvekili adayı Mustafa Savaş, ‘Aydın Büyükşehir Belediye Başkanının asıl görevi Aydın’ı büyütmek olması lazım.  Ama bunu yapacak kadro yok. Aydın şuanda Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanıyor’ dedi. Çine’de kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara hitap eden Mustafa Savaş ayrıca, kamuoyunda Topuklu Efe olarak bilinen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na da yeni bir lakap taktı ‘Kazıkçı Efe’…
Topuklu Efe olarak bilinen Özlem Çerçioğlu’na öyle bir lakap taktı ki

Topuklu Efe olarak bilinen Özlem Çerçioğlu’na öyle bir lakap taktı ki

AK Parti Aydın milletvekili adayı Mustafa Savaş, ‘Aydın Büyükşehir Belediye Başkanının asıl görevi Aydın’ı büyütmek olması lazım.  Ama bunu yapacak kadro yok. Aydın şuanda Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanıyor’ dedi.

Çine’de kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara hitap eden Mustafa Savaş ayrıca, kamuoyunda Topuklu Efe olarak bilinen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na da yeni bir lakap taktı ‘Kazıkçı Efe’…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.