Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Topuklu Efe ve Tuncel, Söke’de el ele

SİYASET 07.02.2019 - 10:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2991+ kez okundu.
 

Topuklu Efe ve Tuncel, Söke’de el ele

Söke'de vatandaşlarla buluşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, önümüzdeki dönemde de Büyükşehir Belediyesi'nin Söke'ye yatırımlarının devam edeceğini söylediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, “Söke de Aydın'ın diğer ilçeleri gibi daha iyi olacak” ifadesini kullanan Başkan Çerçioğlu'na ve Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel'e Sökeliler tam destek verdiklerini söyledi. Başkan Tuncel'in seçim bürosunun açılışına katılan Başkan Çerçioğlu'na Sökeli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Çerçioğlu'na CHP Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya ve sivil toplum örgütleri temsilcileri eşlik etti. Açılışta bir konuşma yapan Başkan Çerçioğlu, öncelikle Sökeli Büyük Menderes'in taşması sebebiyle tarlaları sular altında kalan çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Büyükşehir Belediyesi'nin Söke'ye 200 kilometre yol yaptığını, ASKİ'nin de 220 kilometre altyapı çalışması yaptığını hatırlatan Başkan Çerçioğlu, “Söke'ye 102 milyon liralık yatırım yaptık. Bence bu yaptığımız hizmetlerin en önemlisi Aydın'da hiçbir vatandaşımızın yatağa aç girmemesi, soğuktan üşümemesi” dedi. “Şimdi gücümüzü birleştirdik Levent Başkanımla birlikte günde 18 saat çalışarak sizlere hizmet edeceğiz” ifadelerini kullanan Başkan Çerçioğlu, “Bu ittifakla ve sizlerin desteğiyle Söke de daha iyi olacak. Bizler Söke sevdalısıyız, Aydın sevdalısıyız” şeklinde konuştu. Başkan Çerçioğlu ve beraberindeki heyet, alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
Söke'de vatandaşlarla buluşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, önümüzdeki dönemde de Büyükşehir Belediyesi'nin Söke'ye yatırımlarının devam edeceğini söylediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, “Söke de Aydın'ın diğer ilçeleri gibi daha iyi olacak” ifadesini kullanan Başkan Çerçioğlu'na ve Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel'e Sökeliler tam destek verdiklerini söyledi.

Başkan Tuncel'in seçim bürosunun açılışına katılan Başkan Çerçioğlu'na Sökeli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Çerçioğlu'na CHP Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya ve sivil toplum örgütleri temsilcileri eşlik etti.

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Çerçioğlu, öncelikle Sökeli Büyük Menderes'in taşması sebebiyle tarlaları sular altında kalan çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Büyükşehir Belediyesi'nin Söke'ye 200 kilometre yol yaptığını, ASKİ'nin de 220 kilometre altyapı çalışması yaptığını hatırlatan Başkan Çerçioğlu, “Söke'ye 102 milyon liralık yatırım yaptık. Bence bu yaptığımız hizmetlerin en önemlisi Aydın'da hiçbir vatandaşımızın yatağa aç girmemesi, soğuktan üşümemesi” dedi.

“Şimdi gücümüzü birleştirdik Levent Başkanımla birlikte günde 18 saat çalışarak sizlere hizmet edeceğiz” ifadelerini kullanan Başkan Çerçioğlu, “Bu ittifakla ve sizlerin desteğiyle Söke de daha iyi olacak. Bizler Söke sevdalısıyız, Aydın sevdalısıyız” şeklinde konuştu.

Başkan Çerçioğlu ve beraberindeki heyet, alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.