Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Topuklu Efe ve Atay’a bayraklı karşılama

SİYASET 16.02.2019 - 14:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3381+ kez okundu.
 

Topuklu Efe ve Atay’a bayraklı karşılama

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Umurlu’da seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, vatandaşlar tarafından büyük sevgi gösterileri ile karşılanan Topuklu Efe’ye ilgi büyüktü. Açılışa gelen yüzlerce Umurlulu vatandaşlar, ellerinde bayraklarla karşıladıkları Başkan Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkan Adayı Fatih Atay’a destek vereceklerini ifade ettiler. Açılış töreninde konuşan CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar da önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Özlem Çerçioğlu’nun hizmet ve yatırımlarının ülkede ses getirdiğine dikkat çeken Sancar, komşu bir ilin milletvekili olarak Aydın’ın bu başarısının tüm Türkiye’de konuşulması sebebiyle gurur duyduğunu ifade etti. Sancar, konuşmasında Özlem Çerçioğlu’nun Ankara’da mecliste de gündem olduğunu, marka şehir denildiğinde akla Aydın ve Topuklu Efe’nin geldiğini belirterek yürekten tebrik etti. Konuşmasına gündeme damga vuracak açıklamalarla devam eden Sancar, şunları kaydetti: “Siyaset aslında bir hizmet yarışıdır, bir sevgi yarışıdır. Sadece betona dokunan değil, biraz evvel yolda da gördüğüm gibi yüreklere dokunan, gönüllere dokunan bir belediye başkanımız var.” Su ücretlerine de değinen Sancar, kendi evinden getirdiği su faturasını vatandaşlara göstererek “Denizli’de suyun tonu 5 lira 50 kuruş, ama Aydın’da suyun tonu 4 lira 90 kuruşa bile gelmiyor. Yani Aydın’da su Denizli’den daha ucuz” diyerek su ücretleri konusunda Denizli mi pahalı, Aydın mı tartışmalarına son noktayı koydu.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Umurlu’da seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, vatandaşlar tarafından büyük sevgi gösterileri ile karşılanan Topuklu Efe’ye ilgi büyüktü. Açılışa gelen yüzlerce Umurlulu vatandaşlar, ellerinde bayraklarla karşıladıkları Başkan Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkan Adayı Fatih Atay’a destek vereceklerini ifade ettiler.

Açılış töreninde konuşan CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar da önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Özlem Çerçioğlu’nun hizmet ve yatırımlarının ülkede ses getirdiğine dikkat çeken Sancar, komşu bir ilin milletvekili olarak Aydın’ın bu başarısının tüm Türkiye’de konuşulması sebebiyle gurur duyduğunu ifade etti.

Sancar, konuşmasında Özlem Çerçioğlu’nun Ankara’da mecliste de gündem olduğunu, marka şehir denildiğinde akla Aydın ve Topuklu Efe’nin geldiğini belirterek yürekten tebrik etti. Konuşmasına gündeme damga vuracak açıklamalarla devam eden Sancar, şunları kaydetti:

“Siyaset aslında bir hizmet yarışıdır, bir sevgi yarışıdır. Sadece betona dokunan değil, biraz evvel yolda da gördüğüm gibi yüreklere dokunan, gönüllere dokunan bir belediye başkanımız var.”

Su ücretlerine de değinen Sancar, kendi evinden getirdiği su faturasını vatandaşlara göstererek “Denizli’de suyun tonu 5 lira 50 kuruş, ama Aydın’da suyun tonu 4 lira 90 kuruşa bile gelmiyor. Yani Aydın’da su Denizli’den daha ucuz” diyerek su ücretleri konusunda Denizli mi pahalı, Aydın mı tartışmalarına son noktayı koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.