Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Topuklu Efe seferberlik ilan etti

SİYASET 01.06.2017 - 11:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3090+ kez okundu.
 

Topuklu Efe seferberlik ilan etti

Söke’nin Bağrası mahallesi’nde yaşanan taşkın sonrası, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), İtfaiye, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler anında Bağarası Mahallesi’ne giderek yaşanan olumsuzluğa müdahale etti.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bağarası Mahallesi’ndeki taşkın sonrası kaldırım ve yollarda temizlik çalışmalarına başladı. Olaydan bir gün sonra Büyükşehir İtfaiye ekiplerinin Bağarası Mahallesi’nde yapmış olduğu çalışmalar halkın takdirini topladı. Vatandaşın zarar görmemesi için Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, taşkında zarar gören ailelere yemek yardımı ile gönülleri fethetti. Topuklu Efe, 8 araç ile Bağarası Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklarının temizliğini yaptırdı. BÜYÜKŞEHİR BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ! Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri, Su ve Kanalizasyon, İtfaiye ve Fen İşleri ekipleri, taşkın sonrası mahallede genel temizlik çalışmalarına başladı. Yaşanan taşkının ardından Büyükşehir Belediyesi personelini ve araçları bölgeye yönlendiren Başkan Çerçioğlu’na vatandaştan büyük övgü geldi. Bağarası Mahallesi esnaflarından Tevfik Öğünç, “Bağarası 40 Yıldır Böyle hizmet görmedi. Araçların biri gidiyor biri geliyor. ASKİ, Fen İşleri, İtfaiye ve Temizlik İşleri’nin gerek araçları gerek personeli hepsi buraya geldi ve gerekli müdahaleyi yaptı. Allah razı olsun" dedi. MHP’li Söke Belediye Meclis Üyesi Mestan Yeşil ise, “Felakete ramak kaldı diyebiliriz. Ama olmadı Allah korudu. Büyükşehir adı gibi büyüklüğünü gösterdi. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Bir de mahallemizin alt yapısı olursa çok iyi olacak" şeklinde konuştu. TEŞEKKÜR EDİYORUZ, ALLAH RAZI OLSUN! Taşkın sonrası Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin anında müdahalede bulunmasıyla felaketin önüne geçildiğini söyleyen Bağarası Mahallesi sakinlerinden Murat Tabar, “Başkanımız hem personeli hem de araçları buraya yönlendirdi. Akşam da yemek gönderdi. Allah razı olsun. Her gün Büyükşehir'den gelip bizimle ilgilenen oldu” ifadelerini kullandı. Bağarası Mahallesi Muhtarı Ahmet Özdemir Başkan Özlem Çerçioğlu’na yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Büyükşehir belediyemiz bütün birimleri ile Bağarası’nda çalışmalarına son hızla devam ediyor. Mahallemizin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve gerekli ilgi alakayı gösteren Topuklu Efe’ye ve Büyükşehir Belediyesi personeline Bağarası halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.
Söke’nin Bağrası mahallesi’nde yaşanan taşkın sonrası, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), İtfaiye, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler anında Bağarası Mahallesi’ne giderek yaşanan olumsuzluğa müdahale etti.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bağarası Mahallesi’ndeki taşkın sonrası kaldırım ve yollarda temizlik çalışmalarına başladı. Olaydan bir gün sonra Büyükşehir İtfaiye ekiplerinin Bağarası Mahallesi’nde yapmış olduğu çalışmalar halkın takdirini topladı. Vatandaşın zarar görmemesi için Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, taşkında zarar gören ailelere yemek yardımı ile gönülleri fethetti. Topuklu Efe, 8 araç ile Bağarası Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklarının temizliğini yaptırdı.

BÜYÜKŞEHİR BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ!

Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri, Su ve Kanalizasyon, İtfaiye ve Fen İşleri ekipleri, taşkın sonrası mahallede genel temizlik çalışmalarına başladı. Yaşanan taşkının ardından Büyükşehir Belediyesi personelini ve araçları bölgeye yönlendiren Başkan Çerçioğlu’na vatandaştan büyük övgü geldi. Bağarası Mahallesi esnaflarından Tevfik Öğünç, “Bağarası 40 Yıldır Böyle hizmet görmedi. Araçların biri gidiyor biri geliyor. ASKİ, Fen İşleri, İtfaiye ve Temizlik İşleri’nin gerek araçları gerek personeli hepsi buraya geldi ve gerekli müdahaleyi yaptı. Allah razı olsun" dedi.

MHP’li Söke Belediye Meclis Üyesi Mestan Yeşil ise, “Felakete ramak kaldı diyebiliriz. Ama olmadı Allah korudu. Büyükşehir adı gibi büyüklüğünü gösterdi. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Bir de mahallemizin alt yapısı olursa çok iyi olacak" şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ, ALLAH RAZI OLSUN!

Taşkın sonrası Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin anında müdahalede bulunmasıyla felaketin önüne geçildiğini söyleyen Bağarası Mahallesi sakinlerinden Murat Tabar, “Başkanımız hem personeli hem de araçları buraya yönlendirdi. Akşam da yemek gönderdi. Allah razı olsun. Her gün Büyükşehir'den gelip bizimle ilgilenen oldu” ifadelerini kullandı.

Bağarası Mahallesi Muhtarı Ahmet Özdemir Başkan Özlem Çerçioğlu’na yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Büyükşehir belediyemiz bütün birimleri ile Bağarası’nda çalışmalarına son hızla devam ediyor. Mahallemizin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve gerekli ilgi alakayı gösteren Topuklu Efe’ye ve Büyükşehir Belediyesi personeline Bağarası halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.