Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Topuklu Efe, arıtma tesisi hamlesini sürdürüyor

GÜNCEL 27.08.2017 - 18:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3952+ kez okundu.
 

Topuklu Efe, arıtma tesisi hamlesini sürdürüyor

ASKİ Genel Müdürlüğü'nün, Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla sağlıklı ve sorunsuz içme suyu projesinde önemli atılımlar gerçekleştirmekte olduğu belirtildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun altyapıda en önemli konu olarak nitelendirdiği içme suyu alanında yatırımlara hız verdirdiği bildirildi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, bu çerçevede ASKİ, il genelinde sürdürdüğü içme suyu altyapısı çalışmalarında önemli mesafe kaydederken diğer yandan da içme suyu arıtma tesisi yapımlarını sürdürüyor. ASKİ tarafından paket içme suyu arıtma tesisi yapımı projesi kapsamında şuana dek 40 tesisi hizmete açtı. 25 TESİSİN YAPIMLARI SÜRÜYOR 40 adet arıtma tesisinin tamamlanıp hizmete açılmasının ardından çalışmalara ara vermeden devam eden ASKİ ekipleri 25 adet daha paket içme suyu arıtma tesisinin yapım çalışmalarını başlattı. Çine ilçesi Akdam, Altınova, Hallaçlar, Kirazderesi, Özeren ve Sağlık Mahalleleri, Efeler ilçesi Savrandere Mahallesi, Germencik ilçesi Abdurrahmanlar ve Moralı Mahalleleri, Koçarlı ilçesi Boğaziçi, Dedeköy, Hacıhamzalar, Karaağaç, Sapaalan Şenköy ve Timinciler Mahalleleri, Kuyucak ilçesi Ovacık Mahallesi, Nazilli Gedik, Kocakesik ve Ovacık Mahalleleri, Söke Karaatlı, Karacahayıt, Avşar, Nalbantlar ve Pamukçular Mahalleleri’nde yapımları süren 25 adet arıtma tesisinin yıl bitmeden tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. 65 TESİS 9.7 MİLYON TL YATIRIM İnşaatı devam edenlerle birlikte 65 adet paket içme suyu arıtma tesisine 9 milyon 750 bin lira harcayan ASKİ, sağlıklı ve sorunsuz içme suyu alanında ciddi bir yatırıma imza attı. Suyun içinde bulunan zararlı tüm maddeleri tamamen arıtarak sağlıklı ve kaliteli su teminini sağlayan tesisler son teknoloji sisteme sahip. HERŞEY HALK SAĞLIĞI İÇİN İnsani Tüketim Amaçlı Sular Yönetmeliği çerçevesinde çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler ihtiyaç duyulan tüm noktalarda tesis yapımı için ön çalışmaları sürdürüyor. Paket içme suyu arıtma tesisi yapılan veya yapımı süren yerlerde halk çalışmalardan memnun. Sağlıklı ve kaliteli suya kavuştukları için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ediyorlar.
ASKİ Genel Müdürlüğü'nün, Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla sağlıklı ve sorunsuz içme suyu projesinde önemli atılımlar gerçekleştirmekte olduğu belirtildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun altyapıda en önemli konu olarak nitelendirdiği içme suyu alanında yatırımlara hız verdirdiği bildirildi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, bu çerçevede ASKİ, il genelinde sürdürdüğü içme suyu altyapısı çalışmalarında önemli mesafe kaydederken diğer yandan da içme suyu arıtma tesisi yapımlarını sürdürüyor. ASKİ tarafından paket içme suyu arıtma tesisi yapımı projesi kapsamında şuana dek 40 tesisi hizmete açtı.

25 TESİSİN YAPIMLARI SÜRÜYOR

40 adet arıtma tesisinin tamamlanıp hizmete açılmasının ardından çalışmalara ara vermeden devam eden ASKİ ekipleri 25 adet daha paket içme suyu arıtma tesisinin yapım çalışmalarını başlattı. Çine ilçesi Akdam, Altınova, Hallaçlar, Kirazderesi, Özeren ve Sağlık Mahalleleri, Efeler ilçesi Savrandere Mahallesi, Germencik ilçesi Abdurrahmanlar ve Moralı Mahalleleri, Koçarlı ilçesi Boğaziçi, Dedeköy, Hacıhamzalar, Karaağaç, Sapaalan Şenköy ve Timinciler Mahalleleri, Kuyucak ilçesi Ovacık Mahallesi, Nazilli Gedik, Kocakesik ve Ovacık Mahalleleri, Söke Karaatlı, Karacahayıt, Avşar, Nalbantlar ve Pamukçular Mahalleleri’nde yapımları süren 25 adet arıtma tesisinin yıl bitmeden tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

65 TESİS 9.7 MİLYON TL YATIRIM

İnşaatı devam edenlerle birlikte 65 adet paket içme suyu arıtma tesisine 9 milyon 750 bin lira harcayan ASKİ, sağlıklı ve sorunsuz içme suyu alanında ciddi bir yatırıma imza attı. Suyun içinde bulunan zararlı tüm maddeleri tamamen arıtarak sağlıklı ve kaliteli su teminini sağlayan tesisler son teknoloji sisteme sahip.

HERŞEY HALK SAĞLIĞI İÇİN

İnsani Tüketim Amaçlı Sular Yönetmeliği çerçevesinde çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler ihtiyaç duyulan tüm noktalarda tesis yapımı için ön çalışmaları sürdürüyor. Paket içme suyu arıtma tesisi yapılan veya yapımı süren yerlerde halk çalışmalardan memnun. Sağlıklı ve kaliteli suya kavuştukları için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.