Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Toptaş, CHP'den aday adaylığını açıkladı

SİYASET 01.12.2018 - 16:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2371+ kez okundu.
 

Toptaş, CHP'den aday adaylığını açıkladı

Servet Toptaş, Didim Belediye Başkanlığı'na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden aday adaylığını açıkladı.

AYDIN- Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri’nden dolayı CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak’a resmi evraklarını ileten Servet Toptaş, İlçe Başkanlığı’nda projelerini anlattı. Belediyenin tüm sürgün yerlerin de çalıştığını vurgulayan Toptaş, ‘’23 yıllık birikimimi doyduğum topraklara hizmet olarak sunarak taçlandırmak istiyorum’’ dedi. Didim’in bir takım çıkar çevrelerinin insafına terk edilecek bir yer olmadığını söyleyen Toptaş, Didim ve Didim halkının, bir takım çirkinlikleri hak eden bir halk olmadığını, Didim’e yanardöner bir belediye başkanının yakışmayacağını sözlerine ekledi. Emeğin en kutsal değer olduğuna vurgulayan Toptaş, şunları söyledi: ‘’Emeği ile geçinen herkes, gözümüzün bebeğidir. Emek olmadan hiçbir şey elde edemeyiz. Üretmek ve üretirken aynı zamanda yönetimde söz sahibi olmak en büyük idealimizdir. Çünkü bu ideal bize sosyal demokrasinin ve yurttaşlık bilincinin mirasıdır. Tek amacımız, yerel yönetimimizde toplumsal emeği geliştirmek ve ileriye taşımak olacaktır. Emekçiler için, kendi emeğine yabancılaştırılanlar için, çalışma yaşamında dışlanan kadınlarımız ve gençlerimiz için emeğin en yüce değer olduğu bir yerel yönetim anlayışı yaratmaktır. Söz veriyorum: Hiçbir kimliğin ötekileştirilmesine izin vermeyeceğim. Didim engelli dostu bir kent olacaktır. Didim kadın dostu bir kent olacak. Didim genç dostu bir kent olacak. Didim insan dostu bir kent olacak. Didim turizmde hakkettiği yere gelmesi için Servet Toptaş ve ekibi ne gerekiyorsa yapacak. Didim 402 kilometrekare toprağında ayrıştırmadan belediye hizmetini eşit alacak. Toptaş sözlerine, bu topraklarda garip gureba, karnı tok ve sıcak yatakta yatmadan Servet Toptaş gözünü kırpmayacak diyerek son verdi.”
Servet Toptaş, Didim Belediye Başkanlığı'na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden aday adaylığını açıkladı.

AYDIN- Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri’nden dolayı CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak’a resmi evraklarını ileten Servet Toptaş, İlçe Başkanlığı’nda projelerini anlattı.

Belediyenin tüm sürgün yerlerin de çalıştığını vurgulayan Toptaş, ‘’23 yıllık birikimimi doyduğum topraklara hizmet olarak sunarak taçlandırmak istiyorum’’ dedi.

Didim’in bir takım çıkar çevrelerinin insafına terk edilecek bir yer olmadığını söyleyen Toptaş, Didim ve Didim halkının, bir takım çirkinlikleri hak eden bir halk olmadığını, Didim’e yanardöner bir belediye başkanının yakışmayacağını sözlerine ekledi.

Emeğin en kutsal değer olduğuna vurgulayan Toptaş, şunları söyledi:

‘’Emeği ile geçinen herkes, gözümüzün bebeğidir. Emek olmadan hiçbir şey elde edemeyiz. Üretmek ve üretirken aynı zamanda yönetimde söz sahibi olmak en büyük idealimizdir. Çünkü bu ideal bize sosyal demokrasinin ve yurttaşlık bilincinin mirasıdır.

Tek amacımız, yerel yönetimimizde toplumsal emeği geliştirmek ve ileriye taşımak olacaktır. Emekçiler için, kendi emeğine yabancılaştırılanlar için, çalışma yaşamında dışlanan kadınlarımız ve gençlerimiz için emeğin en yüce değer olduğu bir yerel yönetim anlayışı yaratmaktır.

Söz veriyorum:

Hiçbir kimliğin ötekileştirilmesine izin vermeyeceğim.

Didim engelli dostu bir kent olacaktır.

Didim kadın dostu bir kent olacak.

Didim genç dostu bir kent olacak.

Didim insan dostu bir kent olacak.

Didim turizmde hakkettiği yere gelmesi için Servet Toptaş ve ekibi ne gerekiyorsa yapacak.

Didim 402 kilometrekare toprağında ayrıştırmadan belediye hizmetini eşit alacak.

Toptaş sözlerine, bu topraklarda garip gureba, karnı tok ve sıcak yatakta yatmadan Servet Toptaş gözünü kırpmayacak diyerek son verdi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.