Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Toplumsal duyarlılık engelleri aşar

GÜNCEL 03.12.2018 - 18:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1739+ kez okundu.
 

Toplumsal duyarlılık engelleri aşar

Tüm Emekliler Sendikası Aydın İl Başkanı Erdal Demir, Engelliler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Sevginin önemine vurgu yapan Başkan Demir, mesajında şu sözlere yer verdi: “Sevgi tüm engelleri ve sorunları aşar. Engelli yoktur, varsa sevgi yoksunluğu vardır. Azim ve istek tüm duyarlılıkları ve yetenekleri öne çıkarır. Toplumsal duyarlılık, sevgi desteğiyle engelleri engellilerle birlikte aşmak için vardır. Toplumsal duyarlılık ve sevgi varlığı bütünlüğü, eğitimli ve çağdaş uygarlık çizgisindeki yüksekliğinin bütünlüğü kaynağıdır. Toplumsal eğitim ve öğretim eksikliğimiz, ne yazıktır ki engellilere toplumsal bazda engeldir. Toplumun tüm sorunları kucaklaması, elimize etmesi ve kanıksaması, hatta içlenmeleştirmesi eğitim devrimimize endekslidir. Japonya, Hiroşima ve tusunami felaketinin üzerinden henüz bir ay geçmişti ki, o felaket tablosunun yıkımları arasında verdiği eğitim ve öğretim seferberliği ile ABD Emperyalizmi’ne en iyi cevabı bugün her alanda gerçekleştirdiği devrimlerle vermiştir. Engelli yoktur. eğitim ve ona bağlı sevgi yoksunluğu vardır.”
Tüm Emekliler Sendikası Aydın İl Başkanı Erdal Demir, Engelliler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Sevginin önemine vurgu yapan Başkan Demir, mesajında şu sözlere yer verdi:

“Sevgi tüm engelleri ve sorunları aşar. Engelli yoktur, varsa sevgi yoksunluğu vardır. Azim ve istek tüm duyarlılıkları ve yetenekleri öne çıkarır. Toplumsal duyarlılık, sevgi desteğiyle engelleri engellilerle birlikte aşmak için vardır.

Toplumsal duyarlılık ve sevgi varlığı bütünlüğü, eğitimli ve çağdaş uygarlık çizgisindeki yüksekliğinin bütünlüğü kaynağıdır.

Toplumsal eğitim ve öğretim eksikliğimiz, ne yazıktır ki engellilere toplumsal bazda engeldir.

Toplumun tüm sorunları kucaklaması, elimize etmesi ve kanıksaması, hatta içlenmeleştirmesi

eğitim devrimimize endekslidir.

Japonya, Hiroşima ve tusunami felaketinin üzerinden henüz bir ay geçmişti ki, o felaket tablosunun yıkımları arasında verdiği eğitim ve öğretim seferberliği ile ABD Emperyalizmi’ne en iyi cevabı bugün her alanda gerçekleştirdiği devrimlerle vermiştir.

Engelli yoktur. eğitim ve ona bağlı sevgi yoksunluğu vardır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.