Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Toplum destekli Polisler çalışmalarına başladı

EKONOMİ 06.01.2015 - 15:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 2863+ kez okundu.
 

Toplum destekli Polisler çalışmalarına başladı

Kuşadası’nda Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Toplum Destekli Polislik birimi çalışmalarına başladı.

Kuşadası’nda Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Toplum Destekli Polislik birimi çalışmalarına başladı. Kuşadası’nda da oluşturuldu. Kaymakam Muammer Aksoy’u ziyaretin ardından göreve başlayan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Amirliği görevlileri, Kuşadası’ndaki Pazar yerlerini ziyaret etti. Pazar yerlerinde görev yapan polisler dahil olmak üzere vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile görüşen ve bilgilendirme çalışması yapan polisler, hem birimlerini tanıttı hem de yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Pazar yerlerinde tek tek tüm vatandaşlarla görüşen Toplum Destekli Polislik Şube Amiri Komiser Fatma Yılmazgüneş pazarcı esnafı ve vatandaşlara, “Amacımız sizlerin sorunlarını dinlemek ve giderilmesi için ilgililere sorunlarınızı iletmek ve çözümü için gerekli yerlere bilgi vermek. Her zaman esnafımızın ve vatandaşımızın yanındayız. En küçük bir sorunlarını bile rahatlıkla bizlere aktarabilirler. Yasanın tanıdığı imkanlarla çözümü için gerekli çalışmaları yapacağız“ dedi. MAHALLE MUHTARLARINA VE OKULLARA ZİYARET Toplum Destekli Polislik Kuşadası Şube Amirliği çalışanları daha sonra Kuşadası’ndaki mahalle muhtarlarını, muhtarlık ofislerinde ziyaret etti. Muhtarlarla görüşen Şube Amir Fatma Yılmazgüneş, muhtarlara da bilgilendirme de bulunarak, “ Görev yaparken muhtarlarımız ile kollektif çalışmalar yapacağız ve işbirliği içinde olacağız. Mahallelerinizin sorunlarını çözebilmek için, Mahallelerinizde bulunan ihtiyaç sahiplerini,özellikle başta yaşlılar olmaz üzere, gelir düzeyi düşük olan vatandaşlarımızı tespit edip, gerekli yardımlarda bulunacağız. Bu çalışmaların sağlıklı yürütülebilmesi için şube amirliğimizde çalışan polis arkadaşlarımızdan her biri her bir mahalle için görevli olacak ve daima muhtarlarla irtibat halinde bulunacak. Bu çalışmalarımızın başarılı olabilmesi için mahalle muhtarlarının desteğine ihtiyacımız var “ diye konuştu. Toplum Destekli Polis ekipleri, muhtarların ardından okulları ziyaret ederek, hem okul yöneticileri, hem öğretmenler, hem öğrenciler hem de okul aile birliği yöneticileriyle görüşmeler yaparak, bilgilendirmelerde bulundu. ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET Kuruluşunu tamamladıktan sonra Kuşadası genelinde çalışmalarını yoğunlaştıran Toplum Destekli Polislik Şube Amirliği çarşı esnafını da ziyaret ederek bilgilendirmede bulundu. Toplum Destekli Polislik Şube Amiri Fatma Yılmazgüneş ve beraberindeki polisler daha sonra Kuşadası Kuyumcular Derneği’ni de ziyaret ederek, Dernek Başkanı Özgür Evran ile görüştü ve bilgilendirmede bulundu. Toplum Destekli Polislik Şube Amirliği’nun Kuşadası’nda kurulmasının sevindirici olduğunu kaydeden Özgür Evran “Böyle bir kurumun Kuşadası’nda hayata geçmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduk. Çok isabetli ve yerinde bir karar oldu. Sorunlarımızın çözümünde bizlere büyük destekleri olacağına inanıyoruz“ diye konuştu.
Kuşadası’nda Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Toplum Destekli Polislik birimi çalışmalarına başladı.

Kuşadası’nda Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Toplum Destekli Polislik birimi çalışmalarına başladı.

Kuşadası’nda da oluşturuldu. Kaymakam Muammer Aksoy’u ziyaretin ardından göreve başlayan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Amirliği görevlileri, Kuşadası’ndaki Pazar yerlerini ziyaret etti. Pazar yerlerinde görev yapan polisler dahil olmak üzere vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile görüşen ve bilgilendirme çalışması yapan polisler, hem birimlerini tanıttı hem de yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Pazar yerlerinde tek tek tüm vatandaşlarla görüşen Toplum Destekli Polislik Şube Amiri Komiser Fatma Yılmazgüneş pazarcı esnafı ve vatandaşlara, “Amacımız sizlerin sorunlarını dinlemek ve giderilmesi için ilgililere sorunlarınızı iletmek ve çözümü için gerekli yerlere bilgi vermek. Her zaman esnafımızın ve vatandaşımızın yanındayız. En küçük bir sorunlarını bile rahatlıkla bizlere aktarabilirler. Yasanın tanıdığı imkanlarla çözümü için gerekli çalışmaları yapacağız“ dedi.

MAHALLE MUHTARLARINA VE OKULLARA ZİYARET

Toplum Destekli Polislik Kuşadası Şube Amirliği çalışanları daha sonra Kuşadası’ndaki mahalle muhtarlarını, muhtarlık ofislerinde ziyaret etti. Muhtarlarla görüşen Şube Amir Fatma Yılmazgüneş, muhtarlara da bilgilendirme de bulunarak, “ Görev yaparken muhtarlarımız ile kollektif çalışmalar yapacağız ve işbirliği içinde olacağız. Mahallelerinizin sorunlarını çözebilmek için, Mahallelerinizde bulunan ihtiyaç sahiplerini,özellikle başta yaşlılar olmaz üzere, gelir düzeyi düşük olan vatandaşlarımızı tespit edip, gerekli yardımlarda bulunacağız. Bu çalışmaların sağlıklı yürütülebilmesi için şube amirliğimizde çalışan polis arkadaşlarımızdan her biri her bir mahalle için görevli olacak ve daima muhtarlarla irtibat halinde bulunacak. Bu çalışmalarımızın başarılı olabilmesi için mahalle muhtarlarının desteğine ihtiyacımız var “ diye konuştu. Toplum Destekli Polis ekipleri, muhtarların ardından okulları ziyaret ederek, hem okul yöneticileri, hem öğretmenler, hem öğrenciler hem de okul aile birliği yöneticileriyle görüşmeler yaparak, bilgilendirmelerde bulundu.

ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

Kuruluşunu tamamladıktan sonra Kuşadası genelinde çalışmalarını yoğunlaştıran Toplum Destekli Polislik Şube Amirliği çarşı esnafını da ziyaret ederek bilgilendirmede bulundu. Toplum Destekli Polislik Şube Amiri Fatma Yılmazgüneş ve beraberindeki polisler daha sonra Kuşadası Kuyumcular Derneği’ni de ziyaret ederek, Dernek Başkanı Özgür Evran ile görüştü ve bilgilendirmede bulundu. Toplum Destekli Polislik Şube Amirliği’nun Kuşadası’nda kurulmasının sevindirici olduğunu kaydeden Özgür Evran “Böyle bir kurumun Kuşadası’nda hayata geçmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduk. Çok isabetli ve yerinde bir karar oldu. Sorunlarımızın çözümünde bizlere büyük destekleri olacağına inanıyoruz“ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.