Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tonlarca pamuk kül oldu

ASAYİŞ 02.11.2016 - 12:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2085+ kez okundu.
 

Tonlarca pamuk kül oldu

Söke'de çırçır fabrikasında yangın çıktı. Tonlarca pamuk kül oldu, Söndürme çalışmaları devam ediyor

AYDIN- Söke’ye bağlı Güllübahçe Mahallesi’nde bulunan çırçır fabrikasında yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangından tonlarca pamuk kül oldu. Çırçır fabrikasında hareketli saatler yaşanırken ihbar üzerine itfaiye ekipleri yangının çıktığı çırçır fabrikasına sevk edildi. Çok sayıda itfaiye aracı ve Söke Belediyesi sulama tankerlerinin yanı sıra çevreden getirilen su tankerleri ile de yangına müdahale başladı. Olay yerinde bulunan 112 Acil servis ekiplerinin dumandan etkilenen personele müdahale etti. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da yangının çıktığı çırçır fabrikasına gelerek söndürme çalışmaları hakkında yerinde bilgi aldı. Söke’nin önde gelen ve ciddi rakamlarda pamuk alımı yaptığı bilinen çırçır fabrikasında söndürme ve soğutma çalışmaları devam ederken; bir yandan da depolarda bulunan yangından etkilenmeyen pamuklar tahliye edilmeye çalışılıyor. Yangından çıkan dev duman bulutu neredeyse Söke Ovası’nın tüm noktalarından görünürken, fabrikanın yanından geçen karayolunu da etkisi altına aldı. Trafik kontrollü şekilde veriliyor.
Söke'de çırçır fabrikasında yangın çıktı. Tonlarca pamuk kül oldu, Söndürme çalışmaları devam ediyor

AYDIN- Söke’ye bağlı Güllübahçe Mahallesi’nde bulunan çırçır fabrikasında yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangından tonlarca pamuk kül oldu.

Çırçır fabrikasında hareketli saatler yaşanırken ihbar üzerine itfaiye ekipleri yangının çıktığı çırçır fabrikasına sevk edildi. Çok sayıda itfaiye aracı ve Söke Belediyesi sulama tankerlerinin yanı sıra çevreden getirilen su tankerleri ile de yangına müdahale başladı. Olay yerinde bulunan 112 Acil servis ekiplerinin dumandan etkilenen personele müdahale etti.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da yangının çıktığı çırçır fabrikasına gelerek söndürme çalışmaları hakkında yerinde bilgi aldı. Söke’nin önde gelen ve ciddi rakamlarda pamuk alımı yaptığı bilinen çırçır fabrikasında söndürme ve soğutma çalışmaları devam ederken; bir yandan da depolarda bulunan yangından etkilenmeyen pamuklar tahliye edilmeye çalışılıyor.

Yangından çıkan dev duman bulutu neredeyse Söke Ovası’nın tüm noktalarından görünürken, fabrikanın yanından geçen karayolunu da etkisi altına aldı. Trafik kontrollü şekilde veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.