Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

TOKİ ev sahipleri anahtarlarını teslim aldı

GÜNCEL 20.10.2018 - 12:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2498+ kez okundu.
 

TOKİ ev sahipleri anahtarlarını teslim aldı

Kuyucak’ta, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Kuyucak Belediyesi’nin işbirliği ile yapımı tamamlanan 177 konutun anahtar teslimi için Kuyucak Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri’nde tören düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, anahtar teslim törenine, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü, İlçe Meclis Üyeleri, daire amirleri, Mahalle Muhtarları ve TOKİ hak sahipleri katıldı. Anahtar teslim töreninin açılış konuşmasını yapan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Kuyucak halkının refah seviyesini arttırmak amacıyla örnek bir ‘AK Belediyecilik anlayışı’ ile yola çıktık ve geldiğimiz bu günlerde, hizmetlerimizi sizlere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün gelmiş olduğumuz noktada hiç almağı kadar yatırım alan Kuyucak’a 51 Milyon TL yatırım bedeli ayrıldı. Projelerimizin hayata geçmesi için desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve Hükümetimize teşekkür ediyorum” dedi.  Başkan Ertürk, konuşmasına şöyle devam etti: “Kuyucak’ın kaybettiği yılları kazandırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Kuyucak halkının refah seviyesini arttırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın bundan hiç şüphesi olmasın. Bu yola çıkarken inançla çıktık ve geldiğimiz bu günlerde, örnek bir Ak Belediyecilik anlayışı ile hizmetleri sizlere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. TOKİ sahiplerimize yeni evlerinde sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum. Hayırlı Uğurlu olsun.” Ak Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim de, konuşmasında, “Kuyucak Halkı, böyle çalışkan bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanlıdır. TOKİ sahiplerinin evlerinde güle güle oturmalarını diliyorum” dedi Ak Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekilli Metin Yavuz ise, “Kuyucak halkına ve TOKİ sahiplerine hayırlı uğurlu olsun. AK Belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren bir Belediye Başkanına sahip olan Kuyucak’ın refah seviyesinin daha da artacağına inanıyorum” diye konuştu.
Kuyucak’ta, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Kuyucak Belediyesi’nin işbirliği ile yapımı tamamlanan 177 konutun anahtar teslimi için Kuyucak Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri’nde tören düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, anahtar teslim törenine, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü, İlçe Meclis Üyeleri, daire amirleri, Mahalle Muhtarları ve TOKİ hak sahipleri katıldı.

Anahtar teslim töreninin açılış konuşmasını yapan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Kuyucak halkının refah seviyesini arttırmak amacıyla örnek bir ‘AK Belediyecilik anlayışı’ ile yola çıktık ve geldiğimiz bu günlerde, hizmetlerimizi sizlere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün gelmiş olduğumuz noktada hiç almağı kadar yatırım alan Kuyucak’a 51 Milyon TL yatırım bedeli ayrıldı. Projelerimizin hayata geçmesi için desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve Hükümetimize teşekkür ediyorum” dedi.

 Başkan Ertürk, konuşmasına şöyle devam etti:

“Kuyucak’ın kaybettiği yılları kazandırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Kuyucak halkının refah seviyesini arttırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın bundan hiç şüphesi olmasın. Bu yola çıkarken inançla çıktık ve geldiğimiz bu günlerde, örnek bir Ak Belediyecilik anlayışı ile hizmetleri sizlere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. TOKİ sahiplerimize yeni evlerinde sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum. Hayırlı Uğurlu olsun.”

Ak Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim de, konuşmasında, “Kuyucak Halkı, böyle çalışkan bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanlıdır. TOKİ sahiplerinin evlerinde güle güle oturmalarını diliyorum” dedi

Ak Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekilli Metin Yavuz ise, “Kuyucak halkına ve TOKİ sahiplerine hayırlı uğurlu olsun. AK Belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren bir Belediye Başkanına sahip olan Kuyucak’ın refah seviyesinin daha da artacağına inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.