Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

TOBB’den AYTO’ya ziyaret

EKONOMİ 11.11.2017 - 12:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1976+ kez okundu.
 

TOBB’den AYTO’ya ziyaret

TOBB Toprak Sanayi Ürünleri Meclis Başkanı Kadir Başoğlu, AYTO’yu ziyaret etti.

AYDIN- TOBB Toprak Sanayi Ürünleri Meclis Başkanı Kadir Başoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim Sırrı Güvenç ve sektör temsilcileri, Toprak Sanayi Ürünleri Meclisi’nden sorumlu TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olan AYTO Başkanı Hakan Ülken’i makamında ziyaret etti. Hafta başında Ankara’da yapılan TOBB Toprak Sanayi Ürünleri Meclis toplantısının ardından Aydın’da ziyaretlerde bulunan Meclis Başkanı Başoğlu ve Başkan Yardımcısı Güvenç, Aydınlı sektör temsilcileri ile sektörün sorunları, çözüm önerileri, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nezdinde yapılacak çalışmalar ile ilgili Başkan Hakan Ülken ile de bir görüşme gerçekleştirdiler ve sektörün tüm problemleri ile ilgili her zaman tüm çabasını harcayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletilmek üzere hazırlanan rapora son şeklini verdi. Görüşmenin ardından ziyaret için teşekkürlerini sunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olmam hasebiyle çeşitli sektör Meclislerinden sorumlu olarak çalışmalar yapıyoruz. Bugün Toprak Sanayi Ürünleri Meclisimizden başkanımız Kadir Başoğlu, Başkan Yardımcımız İbrahim Sırrı Güvenç ile sektörden Odamıza kayıtlı üyelerimizi Odamızda ağırladık. Aydın maden ve kum ocağı anlamında zengin bir şehir. Bu sayede toprak sanayinin önemli temsilcilerinin olduğu bir Odayız. Sektörün sorunları ve bunların çözümü noktasında sorumlu olduğum Meclis’te çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Bugün de yapılabilecek çalışmalar konusunda istişare yapma olanağı bulduk” dedi.
TOBB Toprak Sanayi Ürünleri Meclis Başkanı Kadir Başoğlu, AYTO’yu ziyaret etti.

AYDIN- TOBB Toprak Sanayi Ürünleri Meclis Başkanı Kadir Başoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim Sırrı Güvenç ve sektör temsilcileri, Toprak Sanayi Ürünleri Meclisi’nden sorumlu TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olan AYTO Başkanı Hakan Ülken’i makamında ziyaret etti.

Hafta başında Ankara’da yapılan TOBB Toprak Sanayi Ürünleri Meclis toplantısının ardından Aydın’da ziyaretlerde bulunan Meclis Başkanı Başoğlu ve Başkan Yardımcısı Güvenç, Aydınlı sektör temsilcileri ile sektörün sorunları, çözüm önerileri, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nezdinde yapılacak çalışmalar ile ilgili Başkan Hakan Ülken ile de bir görüşme gerçekleştirdiler ve sektörün tüm problemleri ile ilgili her zaman tüm çabasını harcayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletilmek üzere hazırlanan rapora son şeklini verdi.

Görüşmenin ardından ziyaret için teşekkürlerini sunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olmam hasebiyle çeşitli sektör Meclislerinden sorumlu olarak çalışmalar yapıyoruz. Bugün Toprak Sanayi Ürünleri Meclisimizden başkanımız Kadir Başoğlu, Başkan Yardımcımız İbrahim Sırrı Güvenç ile sektörden Odamıza kayıtlı üyelerimizi Odamızda ağırladık. Aydın maden ve kum ocağı anlamında zengin bir şehir. Bu sayede toprak sanayinin önemli temsilcilerinin olduğu bir Odayız. Sektörün sorunları ve bunların çözümü noktasında sorumlu olduğum Meclis’te çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Bugün de yapılabilecek çalışmalar konusunda istişare yapma olanağı bulduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.