Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

TMVL’de süper kupa sahibini buldu

SPOR 08.04.2019 - 10:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4170+ kez okundu.
 

TMVL’de süper kupa sahibini buldu

Didim’de oynanan maçta Süper Kupa’nın sahibi Kırklareli oldu

AYDIN  - Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi'nde şampiyon olan Samsun Metro Takım ile 2. olan Ereğli takımlarının ligden çekilmesi sebebiyle 3. olan Didim Masterler Takımı ile Vatan Kupası’nın sahibi Kırklareli Masterler Takımı Süper Kupa Finali’nde Didim’de karşı karşıya geldi. Maçı Kırklareli Masterler 2-5 kazanarak kupanın sahibi oldu. 2017-2018 Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde Süper Kupa sahibini buldu. Geçen yıl düzenlenen ve bölgesel olarak gerçekleşen maçlarda şampiyon olan takımlar, Antalya’da mücadele etmiş, Samsun Metro Takımı şampiyon, Ereğli Masterler ikinci Didim Masterler Takımı üçüncü olmuştu. Kırklareli Masterler ise Vatan Kupası’nın sahibi olmuştu. Şampiyon olan Samsun Metro Takımı’nın dağılması, Ereğli Masterler Takımı’nın yönetici ve antrenörünün olmaması sebebiyle 3. olan Didim Masterler Takımı, Süper Kupa Finali’ni oynama hakkı kazandı. Didim Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Didim Masterler Takımı ile Vatan Kupası’nın sahibi Kırklareli Masterler karşı karşıya geldi. Maçı izleyenler arasında Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, federasyon yöneticileri, Didim ve Kırklareli Masterler Takımı yöneticileri ile Didim’den az sayıda taraftar izledi. İlk yarısı yağmurlu havada oynanan maçta, Didim Belediyespor, maçın hemen başında Nevzat’ın attığı golle öne geçmesine rağmen Kırklareli Masterler Takımı golden sonra toparlanarak peş peşine goller bularak ilk yarıyı 1-3 önde kapadı. Kırklareli Masterler Takımı ikinci yarıda bulduğu iki gol ileskoru 1-5 getirirken, Didim son dakikalarda attığı golle skoru 2-5’ye getirdi. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Süper Kupa’nın sahibi Kırklareli Masterler Takımı oldu. İkinci olan Didim Masterler Takımı kupasını alırken, Kırklareli Masterler Takımı ise, Süper Kupa’yı Federasyon Başkanı Kenan Gürsu elinden aldı.
Didim’de oynanan maçta Süper Kupa’nın sahibi Kırklareli oldu

AYDIN  - Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi'nde şampiyon olan Samsun Metro Takım ile 2. olan Ereğli takımlarının ligden çekilmesi sebebiyle 3. olan Didim Masterler Takımı ile Vatan Kupası’nın sahibi Kırklareli Masterler Takımı Süper Kupa Finali’nde Didim’de karşı karşıya geldi. Maçı Kırklareli Masterler 2-5 kazanarak kupanın sahibi oldu.

2017-2018 Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde Süper Kupa sahibini buldu. Geçen yıl düzenlenen ve bölgesel olarak gerçekleşen maçlarda şampiyon olan takımlar, Antalya’da mücadele etmiş, Samsun Metro Takımı şampiyon, Ereğli Masterler ikinci Didim Masterler Takımı üçüncü olmuştu. Kırklareli Masterler ise Vatan Kupası’nın sahibi olmuştu.

Şampiyon olan Samsun Metro Takımı’nın dağılması, Ereğli Masterler Takımı’nın yönetici ve antrenörünün olmaması sebebiyle 3. olan Didim Masterler Takımı, Süper Kupa Finali’ni oynama hakkı kazandı.

Didim Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Didim Masterler Takımı ile Vatan Kupası’nın sahibi Kırklareli Masterler karşı karşıya geldi. Maçı izleyenler arasında Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, federasyon yöneticileri, Didim ve Kırklareli Masterler Takımı yöneticileri ile Didim’den az sayıda taraftar izledi.

İlk yarısı yağmurlu havada oynanan maçta, Didim Belediyespor, maçın hemen başında Nevzat’ın attığı golle öne geçmesine rağmen Kırklareli Masterler Takımı golden sonra toparlanarak peş peşine goller bularak ilk yarıyı 1-3 önde kapadı. Kırklareli Masterler Takımı ikinci yarıda bulduğu iki gol ileskoru 1-5 getirirken, Didim son dakikalarda attığı golle skoru 2-5’ye getirdi. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Süper Kupa’nın sahibi Kırklareli Masterler Takımı oldu.

İkinci olan Didim Masterler Takımı kupasını alırken, Kırklareli Masterler Takımı ise, Süper Kupa’yı Federasyon Başkanı Kenan Gürsu elinden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.