Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tiyatrocu Diker, çocuklarla buluştu

SANAT 24.09.2018 - 17:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4227+ kez okundu.
 

Tiyatrocu Diker, çocuklarla buluştu

Büyükşehir Usta Tiyatrocu Veysel Diker'i Aydınlı çocuklarla buluşturdu

AYDIN - Usta tiyatro sanatçısı Veysel Diker, geçen hafta sonu iki farklı etkinlikle Aydınlı çocuklarla buluştu. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonda yazıp yönettiği "Ya Canlılar Olmazsa" adlı çocuk oyunu sahnelenen Diker, pazar günü de çocukların karşısına çıkarak interaktif oyun saatiyle onlara unutulmaz bir gün yaşattı. Pazar günkü interaktif oyun saatinde çocukları sahneye davet edip onlarla çeşitli yarışmalar gerçekleştiren Diker, çocukları ve ailelerini oldukça eğlendirdi. Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen ve ücretsiz olarak izlenen oyunda çocuklar ve aileleri keyifli bir hafta sonu yaşayıp bunun için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.
Büyükşehir Usta Tiyatrocu Veysel Diker'i Aydınlı çocuklarla buluşturdu

AYDIN - Usta tiyatro sanatçısı Veysel Diker, geçen hafta sonu iki farklı etkinlikle Aydınlı çocuklarla buluştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonda yazıp yönettiği "Ya Canlılar Olmazsa" adlı çocuk oyunu sahnelenen Diker, pazar günü de çocukların karşısına çıkarak interaktif oyun saatiyle onlara unutulmaz bir gün yaşattı.

Pazar günkü interaktif oyun saatinde çocukları sahneye davet edip onlarla çeşitli yarışmalar gerçekleştiren Diker, çocukları ve ailelerini oldukça eğlendirdi.

Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen ve ücretsiz olarak izlenen oyunda çocuklar ve aileleri keyifli bir hafta sonu yaşayıp bunun için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.