Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tiyatro Sezonu Başlıyor

SANAT 10.10.2018 - 14:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3296+ kez okundu.
 

Tiyatro Sezonu Başlıyor

Aydın'da tiyatro sezonunun sahnelenecek iki çocuk oyunuyla başlayacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre,yıl boyunca birbirinden değerli birçok oyunun sahneleneceği tiyatro sezonunda sanatseverleri sürpriz oyunlar da bekliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tüm Aydınlıları tiyatro oyunlarına davet etti. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da özellikle çocukları birbirinden değerli oyunlar bekliyor. Sezonun ilk oyunu olan "Kahramanlar Kumpanyası" 12 Ekim Cuma ve 13 Ekim Cumartesi tarihlerinde saat 14'te sahnelenecek. Nazif Zorlu'nun yazdığı müzikli, danslı çocuk oyununu Tuncer Candan yönetecek. Oyunlardan ikincisi olan doğaçlama tiyatrosu "İbret-i Alem" ise 26 Ekim Cuma günü saat 14'te ve 27 Ekim Cumartesi günü saat 14'te çocuklarla buluşacak. Tuncer Candan'ın yönettiği oyun, Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda 8-12 yaş arası çocuklar için sahnelenecek. Oyunlar ücretsiz olarak izlenebilecek Birbirinden güzel oyunlarla dolu dolu bir tiyatro sezonunun Aydınlıları beklediğini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ,"Gerek sanat atölyelerimizle gerek konser ve tiyatro oyunlarıyla Büyükşehir Belediyesi olarak Aydın'da kültür hayatının gelişmesi için çalışıyoruz. Aydın'da tiyatro mevsimi başlıyor, bu yıl da vatandaşlarımızı birbirinden keyifli tiyatro oyunlarıyla buluşturacağız. Tüm Aydınlıları oyunlarımıza bekliyorum" diye konuştu.
Aydın'da tiyatro sezonunun sahnelenecek iki çocuk oyunuyla başlayacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre,yıl boyunca birbirinden değerli birçok oyunun sahneleneceği tiyatro sezonunda sanatseverleri sürpriz oyunlar da bekliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tüm Aydınlıları tiyatro oyunlarına davet etti.

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da özellikle çocukları birbirinden değerli oyunlar bekliyor. Sezonun ilk oyunu olan "Kahramanlar Kumpanyası" 12 Ekim Cuma ve 13 Ekim Cumartesi tarihlerinde saat 14'te sahnelenecek. Nazif Zorlu'nun yazdığı müzikli, danslı çocuk oyununu Tuncer Candan yönetecek.

Oyunlardan ikincisi olan doğaçlama tiyatrosu "İbret-i Alem" ise 26 Ekim Cuma günü saat 14'te ve 27 Ekim Cumartesi günü saat 14'te çocuklarla buluşacak. Tuncer Candan'ın yönettiği oyun, Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda 8-12 yaş arası çocuklar için sahnelenecek.

Oyunlar ücretsiz olarak izlenebilecek

Birbirinden güzel oyunlarla dolu dolu bir tiyatro sezonunun Aydınlıları beklediğini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ,"Gerek sanat atölyelerimizle gerek konser ve tiyatro oyunlarıyla Büyükşehir Belediyesi olarak Aydın'da kültür hayatının gelişmesi için çalışıyoruz. Aydın'da tiyatro mevsimi başlıyor, bu yıl da vatandaşlarımızı birbirinden keyifli tiyatro oyunlarıyla buluşturacağız. Tüm Aydınlıları oyunlarımıza bekliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.