Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tiyatro Şahdamarım!

DÜNYA 17.09.2015 - 12:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3425+ kez okundu.
 

Tiyatro Şahdamarım!

Oyuncu Sedef Şahin, "Oyunculuk hayatta tutkuyla bağlı olduğum en büyük şey. Eğer bu işten vazgeçersem, mutsuz bir insan olurum. Oyunculuk beni çok besleyen, büyüten meslek..." diyor

'Adını Feriha Koydum' isimli diziyle adını geniş kitlelere duyuran Sedef Şahin oyunculuğa tutkuyla bağlı, tiyatro ise vazgeçilmezi. 1992 doğumlu Şahin, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri Cosmopolitan dergisine anlattı... YILDIZ HOCA'YLA OYNADIM  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunuyum. Lisede de tiyatro eğitimi aldım. Dizi maceram 12 yaşında 'Belalı Baldız' dizisiyle başladı. Ondan sonra 'Sevgili Dünürüm', 'Mert'le Gert', 'Sıkı Dostlar', 'Adını Feriha Koydum' ve 'Acil Aşk Aranıyor' geldi. Kenter Tiyatrosu'nda Yıldız Kenter'le 'Kraliçe Lear' adlı oyunda üç sezon oynadık. Hocamla başrolü paylaştım; bu benim için inanılmaz bir tecrübeydi. Oyunculuk hayattaki tutkuyla bağlı olduğum en büyük şey. Bir tek oyunculuktan vazgeçersem, mutsuz bir insan olurum. İnşallah uzun yıllar sürdürürüm; beni çok besleyen, büyüten bir meslek...  TİYATRO ŞAHDAMARIM!  Tiyatroyu bir oyuncunun şahdamarı olarak düşünüyorum. Oyunculuk yapıyor olmak önemli ama bir şekilde her oyuncunun yapması gereken tiyatro diye düşünüyorum. Maddi olarak belki karşılığını alamıyorsunuz ama manevi olarak da aldığınız karşılık başka hiçbir şekilde mümkün değil. İnsanların emek verip sizi izlemeye gelmeleri çok özel. Ciddi de bir para veriyorlar aslında; küçümsememek lazım. Bu çok önemli hissettiriyor kendinizi ve bir sorumluluk duyuyorsunuz. Elimden gelenin en iyisini yapmalıyım diyorsunuz.  ALIŞVERİŞİ SEVİYORUM  Alışveriş yapmayı herkes gibi çok seviyorum ama alışverişe gidip saatlerce vakit geçiren kadınlardan değilim. Çok bunalırım uzun sürerse. Biri benim yanımda alışveriş yaparken hiç dayanamam; biraz erkek gibiyimdir o konuda. Kafama bir şey takarım, şöyle bir şey almak istiyorum derim ve girerim mağazaya. Hızlı bakarım, yoksa hemen çıkarım. Çok fazla sabrım ve tutkum da yok ama istediğim şeyi bulana kadar da zorlarım. Aynı renk, aynı model neyse onu ararım, bulamazsam giderim. Yerine başka bir şey almışlığım pek olmaz.  DERİ CEKET HASTASIYIM  Bende deri ceket hastalığı var. Her rengi ve modeli olsun istiyorum. Ayakkabı, şapka, şal çok severim. Hatta ayakkabı ayağımı vursa bile aldığım olmuştur. Çok beğeneyim ama numarası olmasın, bir numara büyük ya da küçük olsun, ben onu oldururum. Canım acısa da istediğim bir yerde giyerim.
Oyuncu Sedef Şahin, "Oyunculuk hayatta tutkuyla bağlı olduğum en büyük şey. Eğer bu işten vazgeçersem, mutsuz bir insan olurum. Oyunculuk beni çok besleyen, büyüten meslek..." diyor

'Adını Feriha Koydum' isimli diziyle adını geniş kitlelere duyuran Sedef Şahin oyunculuğa tutkuyla bağlı, tiyatro ise vazgeçilmezi. 1992 doğumlu Şahin, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri Cosmopolitan dergisine anlattı...

YILDIZ HOCA'YLA OYNADIM 
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunuyum. Lisede de tiyatro eğitimi aldım. Dizi maceram 12 yaşında 'Belalı Baldız' dizisiyle başladı. Ondan sonra 'Sevgili Dünürüm', 'Mert'le Gert', 'Sıkı Dostlar', 'Adını Feriha Koydum' ve 'Acil Aşk Aranıyor' geldi. Kenter Tiyatrosu'nda Yıldız Kenter'le 'Kraliçe Lear' adlı oyunda üç sezon oynadık. Hocamla başrolü paylaştım; bu benim için inanılmaz bir tecrübeydi. Oyunculuk hayattaki tutkuyla bağlı olduğum en büyük şey. Bir tek oyunculuktan vazgeçersem, mutsuz bir insan olurum. İnşallah uzun yıllar sürdürürüm; beni çok besleyen, büyüten bir meslek... 

TİYATRO ŞAHDAMARIM! 
Tiyatroyu bir oyuncunun şahdamarı olarak düşünüyorum. Oyunculuk yapıyor olmak önemli ama bir şekilde her oyuncunun yapması gereken tiyatro diye düşünüyorum. Maddi olarak belki karşılığını alamıyorsunuz ama manevi olarak da aldığınız karşılık başka hiçbir şekilde mümkün değil. İnsanların emek verip sizi izlemeye gelmeleri çok özel. Ciddi de bir para veriyorlar aslında; küçümsememek lazım. Bu çok önemli hissettiriyor kendinizi ve bir sorumluluk duyuyorsunuz. Elimden gelenin en iyisini yapmalıyım diyorsunuz. 

ALIŞVERİŞİ SEVİYORUM 
Alışveriş yapmayı herkes gibi çok seviyorum ama alışverişe gidip saatlerce vakit geçiren kadınlardan değilim. Çok bunalırım uzun sürerse. Biri benim yanımda alışveriş yaparken hiç dayanamam; biraz erkek gibiyimdir o konuda. Kafama bir şey takarım, şöyle bir şey almak istiyorum derim ve girerim mağazaya. Hızlı bakarım, yoksa hemen çıkarım. Çok fazla sabrım ve tutkum da yok ama istediğim şeyi bulana kadar da zorlarım. Aynı renk, aynı model neyse onu ararım, bulamazsam giderim. Yerine başka bir şey almışlığım pek olmaz. 

DERİ CEKET HASTASIYIM 
Bende deri ceket hastalığı var. Her rengi ve modeli olsun istiyorum. Ayakkabı, şapka, şal çok severim. Hatta ayakkabı ayağımı vursa bile aldığım olmuştur. Çok beğeneyim ama numarası olmasın, bir numara büyük ya da küçük olsun, ben onu oldururum. Canım acısa da istediğim bir yerde giyerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.