Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tiyatro Günleri başladı

SANAT 28.02.2018 - 19:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3604+ kez okundu.
 

Tiyatro Günleri başladı

Efeler Belediyesi’nin yeni sezon tiyatro günleri Efeler Belediye Tiyatrosu’nun ‘İpler Kimin Elinde’ adlı 2 perdeli oyunu ile start aldı.

AYDIN- Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu'ndaki oyuna Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ve eşi Mürüvvet Günay, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan, Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Kalın ile tiyatro severler katıldı. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen oyun sonunda tiyatrocular dakikalarca ayakta alkışlanırken, Efeler Belediye Tiyatrosu Genel Yönetmeni Aydın Selek’e Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler tarafından plaket takdim edildi. Gece sonunda konuşan Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler, Efeler Belediyesi’ni tebrik ederek, “Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği’nin 3 yıldır düzenlediği tiyatro günlerini bu yıl Efeler Belediyesi ile düzenliyoruz. Efeler Belediyesi yeni bir belediye. ‘Bir kentte tiyatro açarsanız, o kentte insanlar ruhen doyar ve birbirini daha çok sever, tiyatro açmazsanız insanlar ruhen aç kalır; birbirini öldürür’ sözünü hatırlatmak istedim. Ne güzeldir ki Efeler Belediyesi’nin kurulduğu günden sonra yaptığı ilk iş, Efeler Belediye Tiyatrosu kurmak oldu. Başkanımızı buradan tebrik etmek istiyorum. Tüm emekçi arkadaşlarımı da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Efeler Belediyesi’nin yeni sezon tiyatro günleri Efeler Belediye Tiyatrosu’nun ‘İpler Kimin Elinde’ adlı 2 perdeli oyunu ile start aldı.

AYDIN- Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu'ndaki oyuna Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ve eşi Mürüvvet Günay, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan, Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Kalın ile tiyatro severler katıldı.

Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen oyun sonunda tiyatrocular dakikalarca ayakta alkışlanırken, Efeler Belediye Tiyatrosu Genel Yönetmeni Aydın Selek’e Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler tarafından plaket takdim edildi.

Gece sonunda konuşan Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler, Efeler Belediyesi’ni tebrik ederek, “Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği’nin 3 yıldır düzenlediği tiyatro günlerini bu yıl Efeler Belediyesi ile düzenliyoruz. Efeler Belediyesi yeni bir belediye. ‘Bir kentte tiyatro açarsanız, o kentte insanlar ruhen doyar ve birbirini daha çok sever, tiyatro açmazsanız insanlar ruhen aç kalır; birbirini öldürür’ sözünü hatırlatmak istedim. Ne güzeldir ki Efeler Belediyesi’nin kurulduğu günden sonra yaptığı ilk iş, Efeler Belediye Tiyatrosu kurmak oldu. Başkanımızı buradan tebrik etmek istiyorum. Tüm emekçi arkadaşlarımı da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.