Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tiyatro Festivali başlıyor

SANAT 26.07.2017 - 16:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3728+ kez okundu.
 

Tiyatro Festivali başlıyor

Kuşadası Belediyesi Tiyatro Festivali 1 Ağustos’ta başlıyor

AYDIN- Kuşadası Belediye Tiyatrosu öncülüğünde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Kuşadası Belediyesi Tiyatro Festivali, 1-5 Ağustos tarihleri arasında kapılarını açıyor. Barış ve dostluk temasıyla düzenlenecek olan Kuşadası Belediyesi 1’inci Tiyatro Festivali, Türkiye’nin farklı kentlerinden 13 tiyatro grubunu ağırlayacak. Kuşadası Belediyesi 1’inci Tiyatro Festivali, 1 Ağustos Salı günü saat 20.00’da Kuşadası Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde oluşturulacak bir kortejle başlayacak. Dostluk ve barışa sanat yoluyla katkıda bulunmayı hedefleyen 5 günlük festival kapsamında Kuşadası’na gelen tiyatro grupları Kervansaray, Erkan Yücel Sahnesi, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı, Davutlar ve Güzelçamlı’da oyunlarını sergileyecek. Atölye çalışmaları, müzik ve dans gösterileri gibi sanatsal faaliyetlerin de yer alacağı festival, 5 Ağustos’ta Güvercinada’da son bulacak.
Kuşadası Belediyesi Tiyatro Festivali 1 Ağustos’ta başlıyor

AYDIN- Kuşadası Belediye Tiyatrosu öncülüğünde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Kuşadası Belediyesi Tiyatro Festivali, 1-5 Ağustos tarihleri arasında kapılarını açıyor. Barış ve dostluk temasıyla düzenlenecek olan Kuşadası Belediyesi 1’inci Tiyatro Festivali, Türkiye’nin farklı kentlerinden 13 tiyatro grubunu ağırlayacak.

Kuşadası Belediyesi 1’inci Tiyatro Festivali, 1 Ağustos Salı günü saat 20.00’da Kuşadası Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde oluşturulacak bir kortejle başlayacak. Dostluk ve barışa sanat yoluyla katkıda bulunmayı hedefleyen 5 günlük festival kapsamında Kuşadası’na gelen tiyatro grupları Kervansaray, Erkan Yücel Sahnesi, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı, Davutlar ve Güzelçamlı’da oyunlarını sergileyecek.

Atölye çalışmaları, müzik ve dans gösterileri gibi sanatsal faaliyetlerin de yer alacağı festival, 5 Ağustos’ta Güvercinada’da son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.