Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tiyatro dolu hafta devam ediyor

SANAT 27.03.2018 - 13:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2955+ kez okundu.
 

Tiyatro dolu hafta devam ediyor

Aydın'da tiyatro dolu hafta, dün akşam "Aşk Bir Şey Değildir" oyununun sahnelenmesiyle başladı. Seyirciler tarafından da çok beğenilen ve yoğun ilgi gören oyunda Ececan Gumeci Ünal ile Aykut Ünal rol aldı.

AYDIN- Şükran Güngör-Yıldız Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda evlilik kurumunda aşk, kadın-erkek ilişkisi üzerinden sorgulandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun iki oyunun da prömiyerini yapacağı haftada, ilk olarak 27 Mart Salı günü ise saat 20.30'da Yunus Emre Gümüş'ün "Entrikalı Dolap Komedyası" adlı oyununun prömiyeri yapılacak. Şehir Tiyatrosu'nun bu yılki oyunlarından olan tek perdelik "Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun" ise 28 Mart Çarşamba günü saat 20.30'da seyircinin karşısına çıkacak. Şehir Tiyatrosu, bir tiyatro klasiği olan Moliere'in "Kibarlık Budalası"nı da seyirciyle buluşturacak. Cafer İlhan yönetiminde sahnelenecek olan oyunun prömiyeri 29 Mart Perşembe günü saat 20.30'da yapılacak. Usta oyuncular Aydın'da 30 Mart Cuma günü ise Türk tiyatrosunun iki usta oyuncusu Altan Erkekli ile Veysel Diker'in "Şifa Niyetine Müzikten Beri Sözden Öte" oyunu saat 20.30'da seyircinin karşısına çıkacak.  Bir sahne gösterisi olan oyunda, "söz"de Altan Erkekli kendi yaşamından hikâyeler anlatacak, "müzik"te ise Veysel Diker sevdiği türküleri orkestrası eşliğinde seslendirecek. Küçük seyircilerin de unutulmadığı tiyatro dolu haftada, 31 Mart Cumartesi günü ise saat 16'da "Bir Hayalim Var" adlı kukla ve çocuk tiyatrosu çocuklarla buluşacak. Dünya Tiyatro Günü'nün bir haftaya yayılan programla kutlandığı Aydın'da, oyunlar Şükran Güngör-Yıldız Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi'nde sahnelenecek ve ücretsiz olarak izlenebilecek.
Aydın'da tiyatro dolu hafta, dün akşam "Aşk Bir Şey Değildir" oyununun sahnelenmesiyle başladı. Seyirciler tarafından da çok beğenilen ve yoğun ilgi gören oyunda Ececan Gumeci Ünal ile Aykut Ünal rol aldı.

AYDIN- Şükran Güngör-Yıldız Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda evlilik kurumunda aşk, kadın-erkek ilişkisi üzerinden sorgulandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun iki oyunun da prömiyerini yapacağı haftada, ilk olarak 27 Mart Salı günü ise saat 20.30'da Yunus Emre Gümüş'ün "Entrikalı Dolap Komedyası" adlı oyununun prömiyeri yapılacak.

Şehir Tiyatrosu'nun bu yılki oyunlarından olan tek perdelik "Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun" ise 28 Mart Çarşamba günü saat 20.30'da seyircinin karşısına çıkacak.

Şehir Tiyatrosu, bir tiyatro klasiği olan Moliere'in "Kibarlık Budalası"nı da seyirciyle buluşturacak. Cafer İlhan yönetiminde sahnelenecek olan oyunun prömiyeri 29 Mart Perşembe günü saat 20.30'da yapılacak.

Usta oyuncular Aydın'da

30 Mart Cuma günü ise Türk tiyatrosunun iki usta oyuncusu Altan Erkekli ile Veysel Diker'in "Şifa Niyetine Müzikten Beri Sözden Öte" oyunu saat 20.30'da seyircinin karşısına çıkacak.  Bir sahne gösterisi olan oyunda, "söz"de Altan Erkekli kendi yaşamından hikâyeler anlatacak, "müzik"te ise Veysel Diker sevdiği türküleri orkestrası eşliğinde seslendirecek.

Küçük seyircilerin de unutulmadığı tiyatro dolu haftada, 31 Mart Cumartesi günü ise saat 16'da "Bir Hayalim Var" adlı kukla ve çocuk tiyatrosu çocuklarla buluşacak.

Dünya Tiyatro Günü'nün bir haftaya yayılan programla kutlandığı Aydın'da, oyunlar Şükran Güngör-Yıldız Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi'nde sahnelenecek ve ücretsiz olarak izlenebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.