Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

TIR şoförü toprağa verildi

GENEL 12.08.2017 - 17:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3221+ kez okundu.
 

TIR şoförü toprağa verildi

Aydın’ın Efeler ilçesinde otoban gişelerinde vefat eden TIR şoförü İlyas Eser, Ortaca’da toprağa verildi.

AYDIN- Muğla, Köyceğiz, Dalaman ve Ortaca bölgesinde TIR şoförlüğü yapan İlyas Eser, önceki gün Muğla bölgesinden yük aldığı TIR’ı ile İzmir istikametine doğru yola çıktı. Efeler ilçesine ulaştığında Aydın-İzmir otoban gişeleri yakınına gelen sürücü Eser, iddiaya göre dinlenmek için TIR’ı park etti. Yolu kullanan ve Eser’i ve kullandığı TIR’ı tanıyan diğer şoförler, seferlerini tamamlayıp dönmelerine rağmen Eser’in kullandığı TIR’ın aynı yerde park halinde olduğunu görünce durumu polis ekiplerine bildirerek yardım istedi. Öldüğü belirlenen Eser’in cesedi Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cuma günü Ortaca’daki evine getirilen İlyas Eser’in cenazesi, Ortaca Cumhuriyet Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde otoban gişelerinde vefat eden TIR şoförü İlyas Eser, Ortaca’da toprağa verildi.

AYDIN- Muğla, Köyceğiz, Dalaman ve Ortaca bölgesinde TIR şoförlüğü yapan İlyas Eser, önceki gün Muğla bölgesinden yük aldığı TIR’ı ile İzmir istikametine doğru yola çıktı. Efeler ilçesine ulaştığında Aydın-İzmir otoban gişeleri yakınına gelen sürücü Eser, iddiaya göre dinlenmek için TIR’ı park etti.

Yolu kullanan ve Eser’i ve kullandığı TIR’ı tanıyan diğer şoförler, seferlerini tamamlayıp dönmelerine rağmen Eser’in kullandığı TIR’ın aynı yerde park halinde olduğunu görünce durumu polis ekiplerine bildirerek yardım istedi. Öldüğü belirlenen Eser’in cesedi Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Cuma günü Ortaca’daki evine getirilen İlyas Eser’in cenazesi, Ortaca Cumhuriyet Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.