Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

TIR, motosiklete çarptı

ASAYİŞ 27.09.2019 - 19:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4125+ kez okundu.
 

TIR, motosiklete çarptı

Aydın’ın Çine İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

AYDIN  - Kaza Aydın-Muğla Karayolu Çine Kuruköy Mahallesi Kavşağı yakınlarında saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Aydın-Muğla Karayolu’nda seyir halinde olan Hasan Şahin’in (44) kullandığı 09 C 3255 plakalı motosiklete, aynı yönde ilerleyen TIR arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet ve sürücüsü Şahin yola savruldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, Jandarma ve Bölge Trafik ekipleri sevk edildi. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan motosiklet sürücüsü Hasan Şahin, feci şekilde hayatını kaybetti. Kaza sonrası TIR sürücüsü aracı ile kaza yerinden kaçtı. Polis ve Jandarma ekipleri kazaya karışan TIR ve sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.  
Aydın’ın Çine İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

AYDIN  - Kaza Aydın-Muğla Karayolu Çine Kuruköy Mahallesi Kavşağı yakınlarında saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Aydın-Muğla Karayolu’nda seyir halinde olan Hasan Şahin’in (44) kullandığı 09 C 3255 plakalı motosiklete, aynı yönde ilerleyen TIR arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile motosiklet ve sürücüsü Şahin yola savruldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, Jandarma ve Bölge Trafik ekipleri sevk edildi.

Çarpmanın etkisi ile yola savrulan motosiklet sürücüsü Hasan Şahin, feci şekilde hayatını kaybetti. Kaza sonrası TIR sürücüsü aracı ile kaza yerinden kaçtı. Polis ve Jandarma ekipleri kazaya karışan TIR ve sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.