Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ticaret Borsası, çocuklara zeytinyağını sevdiriyor

TEKNOLOJİ 14.10.2015 - 13:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1949+ kez okundu.
 

Ticaret Borsası, çocuklara zeytinyağını sevdiriyor

Aydın Ticaret Borsası, “sağlıklı bir yaşam için zeytinyagı" sloganıyla tanıtım yapıyor

TOBB öncülüğünde Antalya Ticaret Borsası tarafından 7-11 Ekim tarihlerinde Antalya Expo Center’da, bu yıl 6.’sı gerçekleşen Yörex Yöresel Ürünler Fuarına katılım sağlayan ziyaretçilere Zeytinyağı tanıtımı yapıldı.  Özellikle ağırlığın çocuklara verildiği tanıtım faaliyetlerinde “Zeytinyağının” faydalarından bahsedildi. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada; “Aydın Ticaret Borsası olarak 6. Yörex Yöresel Ürünler Fuarı’nda Aydın ilimizin ürünlerinin tanıtımının yanı sıra, özellikle yeni neslimize yönelik ‘Zeytinyağı’ tanıtımına ağırlık verdik. Amacımız kişi başına düşen zeytinyağı tüketiminin arttırılması ve saf zeytinyağının tüketici ile karşı karşıya getirilmesidir. Yeni yetişen neslimizin kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verilerek,  sağlıklı ve bilinçli bir tüketici olmasına bir nebze fayda sağlamaktır” ifadelerini kullandı.
Aydın Ticaret Borsası, “sağlıklı bir yaşam için zeytinyagı" sloganıyla tanıtım yapıyor

TOBB öncülüğünde Antalya Ticaret Borsası tarafından 7-11 Ekim tarihlerinde Antalya Expo Center’da, bu yıl 6.’sı gerçekleşen Yörex Yöresel Ürünler Fuarına katılım sağlayan ziyaretçilere Zeytinyağı tanıtımı yapıldı. 

Özellikle ağırlığın çocuklara verildiği tanıtım faaliyetlerinde “Zeytinyağının” faydalarından bahsedildi. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada; “Aydın Ticaret Borsası olarak 6. Yörex Yöresel Ürünler Fuarı’nda Aydın ilimizin ürünlerinin tanıtımının yanı sıra, özellikle yeni neslimize yönelik ‘Zeytinyağı’ tanıtımına ağırlık verdik. Amacımız kişi başına düşen zeytinyağı tüketiminin arttırılması ve saf zeytinyağının tüketici ile karşı karşıya getirilmesidir. Yeni yetişen neslimizin kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verilerek,  sağlıklı ve bilinçli bir tüketici olmasına bir nebze fayda sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.