Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

THK’dan öğrencilere paraşüt eğitimi

GENEL 21.05.2019 - 16:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3957+ kez okundu.
 

THK’dan öğrencilere paraşüt eğitimi

Türk Hava Kurumu Aydın Şubesi, Efeler Ekrem Çiftçi İlkokulu’ndaki öğrencilere paraşüt ve havacılık eğitimi verdi.

AYDIN- Kurumun ‘Genç Kanatlar’ adı ile bilinen eğitmenler ile çocuklar çeşitli etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı. Türk Hava Kurumu Aydın Şube Başkanı Dinçer Saldırış, “Çocuklarımıza yamaç paraşütü ile uçakların nasıl kullanıldığına dair eğitimler verildi. Hem de yerde gösterimi sunuldu. Ata model uçak yarışması yapıldı. Çocuklara havacılığı sevdirmek için yaptığımız bir etkinlik. Çocuklarımızın daha fazla havacılıkta yer almasını istiyoruz. Elimizden geleni hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Sportif havacılılıkla ilgili etkinliklerimiz devam edecek. Türk Hava Kurumu Aydın Şubesi Türkiye’deki en etkin şube. Genç Kanatlar ekibimiz gerçekten çok aktif. Nitelikli kişilerin olması önemli bizim için” dedi. Efeler Ekrem Çiftçi İlkokul Öğretmeni Şaban Özdemir, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’Okulumla sosyalleşiyorum projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün"istikbal göklerdedir" sözünü hedef alarak THK Aydın Şubesi ile iletişime geçtik. Önce okulumuzda model uçak yapımı ve yarışmalar düzenledik. Şubat tatilinde Kudret Erdoğan öğretmenimle birlikte Eskişehir İnönü'ye kursa katıldık. Eskişehir ve Ankara'dan THK yetkililerini okulunuza davet ettik. Yamaç paraşütü kursu açılmasına öncülük ederek. İlimizde kurs düzenlendi. Bu kursa da katıldım. 23 Nisan’da İzmir Selçuk'ta düzenlenen etkinliklere okulumuzu adına bir öğrenci iki veli ile katıldık.  Öğrencilerimizin geniş katılımını sağlamak amacıyla THK Aydın şubesi ile okulumuzda bir etkinlik yapmayı düşündük. Öğrenciler katılım sağladılar keyifle izlediler. Emek harcayan herkese çok teşekkür ederim.’’
Türk Hava Kurumu Aydın Şubesi, Efeler Ekrem Çiftçi İlkokulu’ndaki öğrencilere paraşüt ve havacılık eğitimi verdi.

AYDIN- Kurumun ‘Genç Kanatlar’ adı ile bilinen eğitmenler ile çocuklar çeşitli etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı. Türk Hava Kurumu Aydın Şube Başkanı Dinçer Saldırış, “Çocuklarımıza yamaç paraşütü ile uçakların nasıl kullanıldığına dair eğitimler verildi. Hem de yerde gösterimi sunuldu. Ata model uçak yarışması yapıldı. Çocuklara havacılığı sevdirmek için yaptığımız bir etkinlik. Çocuklarımızın daha fazla havacılıkta yer almasını istiyoruz. Elimizden geleni hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Sportif havacılılıkla ilgili etkinliklerimiz devam edecek. Türk Hava Kurumu Aydın Şubesi Türkiye’deki en etkin şube. Genç Kanatlar ekibimiz gerçekten çok aktif. Nitelikli kişilerin olması önemli bizim için” dedi.

Efeler Ekrem Çiftçi İlkokul Öğretmeni Şaban Özdemir, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘’Okulumla sosyalleşiyorum projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün"istikbal göklerdedir" sözünü hedef alarak THK Aydın Şubesi ile iletişime geçtik. Önce okulumuzda model uçak yapımı ve yarışmalar düzenledik. Şubat tatilinde Kudret Erdoğan öğretmenimle birlikte Eskişehir İnönü'ye kursa katıldık. Eskişehir ve Ankara'dan THK yetkililerini okulunuza davet ettik.

Yamaç paraşütü kursu açılmasına öncülük ederek. İlimizde kurs düzenlendi. Bu kursa da katıldım. 23 Nisan’da İzmir Selçuk'ta düzenlenen etkinliklere okulumuzu adına bir öğrenci iki veli ile katıldık.  Öğrencilerimizin geniş katılımını sağlamak amacıyla THK Aydın şubesi ile okulumuzda bir etkinlik yapmayı düşündük. Öğrenciler katılım sağladılar keyifle izlediler. Emek harcayan herkese çok teşekkür ederim.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.