Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tezcan: Kuşadası kararını vermiş

SİYASET 13.03.2019 - 11:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3210+ kez okundu.
 

Tezcan: Kuşadası kararını vermiş

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Bülent Tezcan’ın, CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel ile birlikte Ege Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldiği toplantıya katıldığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, mahallelinin geniş katılımından duyduğu memnuniyeti belirten Tezcan, “Mahalle toplantısı diye gelmiştim ama miting tadında bir buluşma. Görüyorum ki bu iş bitmiş. Kuşadası kararını vermiş.” diyerek sözlerine başladı. BİZİM İTTİFAKIMIZ KUCAKLAYAN BİR İTTİFAK Bu seçimlere giderken İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir iş birliğine gittik. Her iki partinin de yaklaşımı ve kararı şu; bizim ittifakımız ayrıştırıcı, bölücü kutuplaştırıcı bir ittifak değil. Tam tersine genel seçimde hangi partiye oy verirse versin yerel seçimde yerel ihtiyaçlar için güç birliği yaptık şemsiyeyi açtık herkes gelsin herkesin gönlüne emeğine ihtiyacımız var. Bir yerel seçime gidiyoruz ama bakıyoruz televizyonlara hükumet edenler 17 yıllık iktidarları sonrası Türkiye’yi patates, soğan, patlıcan kuyruğuna sokanlar bu kuyrukları işsizlik kuyrukları ile yarıştırıyorlar. Bu kuyrukları birbiri ile yarıştıranlar utanmadan meydanlara çıkmış birde millete nefret ruhu aşılıyorlar. Bir sandalye, bir koltuk uğruna bir kere daha iktidarlarını sürdürebilmek uğruna, kendisine oy vermeyen bu milletin yarısına hain, terörist demekten çekinmiyorlar. İktidar için bu milleti birbirine düşman etmek istiyorsanız yazıklar olsun o koltuğa yazıklar olsun o iktidara. DAHA KUŞADASI’NIN SORUNLARINI BİLMİYORLAR Geçenlerde Kuşadası’na dış işleri bakanı geldi. Kuşadası’nın ihtiyaçlarını bilmiyor. Kuşadası’nda bir kongre merkezi var o kongre merkezi niye açık değil, problemleri neler bilmiyor. O kongre merkezine destek verselerdi, işletselerdi Kuşadası esnafının cebine ne kadar büyük para girerdi, Kuşadası ne kadar büyük bir kazancı paylaşırdı bunun farkında değiller. Kuşadası’nın en önemli geliri turizm. Turizmin en önemli malzemesi ne? Turist. Dışarıdan turist gelirse para kazanacağız, çoluğumuzun çocuğumuzun iş imkânı artacak daha çok iş bulabileceğiz daha çok kazanacağız. Bakanından belediyesine herkesin daha hassas olması lazım.  Bizim belediye başkan adayımızın turizm ile ilgili çok fazla hazırlığı var. Ama bizim bakanlarımız turizmin önündeki en önemli engel. İç işleri bakanımız çıkıp gelen turisti nasıl soruşturulacağının nasıl tutuklanacağını söylüyor. Böyle bir sorumsuzluk olabilir mi. Çantasında hiçbir sözü ve projesi olmayanlara bir daha fırsat vermeyin ve aradaki farkı o kadar açın ki yedikleri tokadı farkına varsınlar” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Bülent Tezcan’ın, CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel ile birlikte Ege Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldiği toplantıya katıldığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, mahallelinin geniş katılımından duyduğu memnuniyeti belirten Tezcan, “Mahalle toplantısı diye gelmiştim ama miting tadında bir buluşma. Görüyorum ki bu iş bitmiş. Kuşadası kararını vermiş.” diyerek sözlerine başladı.

BİZİM İTTİFAKIMIZ KUCAKLAYAN BİR İTTİFAK

Bu seçimlere giderken İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir iş birliğine gittik. Her iki partinin de yaklaşımı ve kararı şu; bizim ittifakımız ayrıştırıcı, bölücü kutuplaştırıcı bir ittifak değil. Tam tersine genel seçimde hangi partiye oy verirse versin yerel seçimde yerel ihtiyaçlar için güç birliği yaptık şemsiyeyi açtık herkes gelsin herkesin gönlüne emeğine ihtiyacımız var.

Bir yerel seçime gidiyoruz ama bakıyoruz televizyonlara hükumet edenler 17 yıllık iktidarları sonrası Türkiye’yi patates, soğan, patlıcan kuyruğuna sokanlar bu kuyrukları işsizlik kuyrukları ile yarıştırıyorlar. Bu kuyrukları birbiri ile yarıştıranlar utanmadan meydanlara çıkmış birde millete nefret ruhu aşılıyorlar. Bir sandalye, bir koltuk uğruna bir kere daha iktidarlarını sürdürebilmek uğruna, kendisine oy vermeyen bu milletin yarısına hain, terörist demekten çekinmiyorlar. İktidar için bu milleti birbirine düşman etmek istiyorsanız yazıklar olsun o koltuğa yazıklar olsun o iktidara.

DAHA KUŞADASI’NIN SORUNLARINI BİLMİYORLAR

Geçenlerde Kuşadası’na dış işleri bakanı geldi. Kuşadası’nın ihtiyaçlarını bilmiyor. Kuşadası’nda bir kongre merkezi var o kongre merkezi niye açık değil, problemleri neler bilmiyor. O kongre merkezine destek verselerdi, işletselerdi Kuşadası esnafının cebine ne kadar büyük para girerdi, Kuşadası ne kadar büyük bir kazancı paylaşırdı bunun farkında değiller. Kuşadası’nın en önemli geliri turizm. Turizmin en önemli malzemesi ne? Turist. Dışarıdan turist gelirse para kazanacağız, çoluğumuzun çocuğumuzun iş imkânı artacak daha çok iş bulabileceğiz daha çok kazanacağız. Bakanından belediyesine herkesin daha hassas olması lazım.  Bizim belediye başkan adayımızın turizm ile ilgili çok fazla hazırlığı var. Ama bizim bakanlarımız turizmin önündeki en önemli engel. İç işleri bakanımız çıkıp gelen turisti nasıl soruşturulacağının nasıl tutuklanacağını söylüyor. Böyle bir sorumsuzluk olabilir mi. Çantasında hiçbir sözü ve projesi olmayanlara bir daha fırsat vermeyin ve aradaki farkı o kadar açın ki yedikleri tokadı farkına varsınlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.