Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Teşekkürler Yadigar Şimşek

YAŞAM 11.06.2020 - 11:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3983+ kez okundu.
 

Teşekkürler Yadigar Şimşek

Temizlik işçisinden örnek davranış

Kuşadası’nda bir temizlik işçisi, yanlışlıkla çöpe atılan ürünü işletmeye iade etti. Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde (TİM) görevli bir işçi tarafından geri dönüşüm kutusunda bulunan ve markete ait olduğu anlaşılan 6 bin liralık ürün, iş yeri sahibine iade edildi. Kuşadası Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri örnek gösterilecek bir davranışın altına imza attı. TİM’de çalışan Yadigar Şimşek, Camikebir Mahallesi Sabucalı Sokak üzerindeki geri dönüşüm kutusunda market ürünü buldu. Şimşek’in durumu amirlerine bildirmesi üzerine çevredeki güvenlik kameraları incelendi. Yapılan araştırma sonrasında ürünün market çalışanı tarafından yanlışlıkla geri dönüşüm kutusuna atıldığı tespit edildi. Piyasa değeri 6 bin TL olan ürün, TİM Amiri Uğur Zeybek tarafından işletme sahibi Metin Karabıyık’a teslim edildi. Temizlik İşçisi Yadigar Şimşek’in duyarlı davranışı ise takdirle karşılandı.                Ürününü teslim aldığı için çok mutlu olduğunu belirten işletme sahibi Metin Karabıyık, “Böylesine dürüst ve namuslu insanların hala var olduğunu bilmek beni çok duygulandırdı. Başta Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel olmak üzere ürünümün bana ulaşmasını sağlayan bütün çalışanlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Temizlik işçisinden örnek davranış

Kuşadası’nda bir temizlik işçisi, yanlışlıkla çöpe atılan ürünü işletmeye iade etti.

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde (TİM) görevli bir işçi tarafından geri dönüşüm kutusunda bulunan ve markete ait olduğu anlaşılan 6 bin liralık ürün, iş yeri sahibine iade edildi.

Kuşadası Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri örnek gösterilecek bir davranışın altına imza attı. TİM’de çalışan Yadigar Şimşek, Camikebir Mahallesi Sabucalı Sokak üzerindeki geri dönüşüm kutusunda market ürünü buldu. Şimşek’in durumu amirlerine bildirmesi üzerine çevredeki güvenlik kameraları incelendi. Yapılan araştırma sonrasında ürünün market çalışanı tarafından yanlışlıkla geri dönüşüm kutusuna atıldığı tespit edildi. Piyasa değeri 6 bin TL olan ürün, TİM Amiri Uğur Zeybek tarafından işletme sahibi Metin Karabıyık’a teslim edildi. Temizlik İşçisi Yadigar Şimşek’in duyarlı davranışı ise takdirle karşılandı.

              

Ürününü teslim aldığı için çok mutlu olduğunu belirten işletme sahibi Metin Karabıyık, “Böylesine dürüst ve namuslu insanların hala var olduğunu bilmek beni çok duygulandırdı. Başta Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel olmak üzere ürünümün bana ulaşmasını sağlayan bütün çalışanlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.