Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Teröre hayır yürüyüşü için Ankara’ya gittiler

EKONOMİ 17.09.2015 - 11:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4024+ kez okundu.
 

Teröre hayır yürüyüşü için Ankara’ya gittiler

Aydın Ticaret Odası (AYTO) öncülüğündeki Aydın Ticaret Odası üyeleri, 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' yürüyüşüne katılmak üzere Ankara'ya hareket etti.

Yürüyüşe katılmak üzere yaklaşıl 100 kişilik ekip arasında AYTO Başkanı Hakan Ülken, Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Sevil Esin, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Bekir Çeker de yer alıyor. Ankara’da düzenlenecek olan “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” yürüyüşünde anlamlı mesajların da çıkacağına inandığını belirten AYTO Başkanı Hakan Ülken, katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, "Türkiye’nin birinci gündem maddesi terördür. Bunun bir an önce çözülmesi lazım. Bunun yolunun kardeşlikten geçeceğine inanıyoruz. Artik bu ülkede terör değil, ekonomi konuşulmalıdır. Su unutulmamalıdır ki, hepimiz ayni gemi içinde yol alıyoruz. Bu gemi batarsa hepimiz batarız. Hep birlikte teröre karşı tavır koymalıyız" dedi.
Aydın Ticaret Odası (AYTO) öncülüğündeki Aydın Ticaret Odası üyeleri, 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' yürüyüşüne katılmak üzere Ankara'ya hareket etti.

Yürüyüşe katılmak üzere yaklaşıl 100 kişilik ekip arasında AYTO Başkanı Hakan Ülken, Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Sevil Esin, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Bekir Çeker de yer alıyor.

Ankara’da düzenlenecek olan “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” yürüyüşünde anlamlı mesajların da çıkacağına inandığını belirten AYTO Başkanı Hakan Ülken, katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, "Türkiye’nin birinci gündem maddesi terördür. Bunun bir an önce çözülmesi lazım. Bunun yolunun kardeşlikten geçeceğine inanıyoruz. Artik bu ülkede terör değil, ekonomi konuşulmalıdır. Su unutulmamalıdır ki, hepimiz ayni gemi içinde yol alıyoruz. Bu gemi batarsa hepimiz batarız. Hep birlikte teröre karşı tavır koymalıyız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.