Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Teröre 'At'lı tepki

EKONOMİ 10.09.2015 - 00:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2992+ kez okundu.
 

Teröre 'At'lı tepki

Kütahya Rahvan Atlı Spor Kulübü üyeleri, teröre, düzenledikleri atlı kortejle tepki gösterdi. Atlarıyla birlikte Ulu Camii önünde toplanan 16 kulüp üyesi, kent merkezi Sevgi Yolu istikametine doğru yürüyüşe geçti.

Vatandaşlar, Kütahyalı atçıların protesto gösterisine alkış ve sloganlarla destek verdi. Atatürk Bulvarı'dan sonra Zafer Meydanı'na gelen atçılar, burada Atatürk Anıtı önünde Saygı Duruşu'nda bulundu. Kortej sonrası bir açıklama yapan Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkanı Birol Babanoğlu, "Bizler, at sırtında dünyaya fethetmiş insanlarız. Gerekirse yine at sırtında cepheye gideriz. Gerekirse atla dağa çıkıp terörle mücadele ederiz" dedi. Terör saldırıların artık son bulmasını isteyen Babanoğlu, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim için canlarını fedakarca veriyorlar. Yine bizim için hiç bilmedikleri yerlerde pusuya düşürülüyorlar. Bu kirli ittifakın, bu kirli oyunun son bulmasını istiyorum. Jandarmamızın, emniyet teşkilatımızın ve yüce Türk milletimizin başı sağ olsun diyorum” ifadelerini kullandı.
Kütahya Rahvan Atlı Spor Kulübü üyeleri, teröre, düzenledikleri atlı kortejle tepki gösterdi. Atlarıyla birlikte Ulu Camii önünde toplanan 16 kulüp üyesi, kent merkezi Sevgi Yolu istikametine doğru yürüyüşe geçti.

Vatandaşlar, Kütahyalı atçıların protesto gösterisine alkış ve sloganlarla destek verdi.

Atatürk Bulvarı'dan sonra Zafer Meydanı'na gelen atçılar, burada Atatürk Anıtı önünde Saygı Duruşu'nda bulundu.

Kortej sonrası bir açıklama yapan Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkanı Birol Babanoğlu, "Bizler, at sırtında dünyaya fethetmiş insanlarız. Gerekirse yine at sırtında cepheye gideriz. Gerekirse atla dağa çıkıp terörle mücadele ederiz" dedi.

Terör saldırıların artık son bulmasını isteyen Babanoğlu, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim için canlarını fedakarca veriyorlar. Yine bizim için hiç bilmedikleri yerlerde pusuya düşürülüyorlar. Bu kirli ittifakın, bu kirli oyunun son bulmasını istiyorum. Jandarmamızın, emniyet teşkilatımızın ve yüce Türk milletimizin başı sağ olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.