Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Terör propagandası cezasız kalmadı

ASAYİŞ 08.09.2018 - 13:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4058+ kez okundu.
 

Terör propagandası cezasız kalmadı

Aydın’ın Efeler ilçesinde, sosyal medya hesaplarından terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesiyle yargılanan iki sanık 2’şer yıl hapse çarptırıldı.

AYDIN– Efeler ilçesinde yaşayan ve sosyal paylaşım sitesinde PKK/KCK/YPG silahlı terör örgütüne lehine paylaşımlar yaptıkları tespit edilen sanıklar İnan Ç. ve Rifat Y’nin yargılanmasına Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Her iki sanık hakkında, PKK/KCK/YPG silahlı terör örgütü propagandası sucundan 2 yıl hapis cezasına hükmedildi. FETÖ SANIĞINA CEZA TALEBİ Öte yandan, ADÜ'de hemşire iken ihraç edilen Bylock kullanıcısı ve örgüt içeresinde sohbet hocası olan sanık Teslime Ç'nin FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üyelik sucundan cezalandırılması istendi. Avukatın ve sanığın sure talebi üzerine karar duruşması 24 Eylül 2018 tarihine ertelendi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde, sosyal medya hesaplarından terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesiyle yargılanan iki sanık 2’şer yıl hapse çarptırıldı.

AYDIN– Efeler ilçesinde yaşayan ve sosyal paylaşım sitesinde PKK/KCK/YPG silahlı terör örgütüne lehine paylaşımlar yaptıkları tespit edilen sanıklar İnan Ç. ve Rifat Y’nin yargılanmasına Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Her iki sanık hakkında, PKK/KCK/YPG silahlı terör örgütü propagandası sucundan 2 yıl hapis cezasına hükmedildi.

FETÖ SANIĞINA CEZA TALEBİ

Öte yandan, ADÜ'de hemşire iken ihraç edilen Bylock kullanıcısı ve örgüt içeresinde sohbet hocası olan sanık Teslime Ç'nin FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üyelik sucundan cezalandırılması istendi. Avukatın ve sanığın sure talebi üzerine karar duruşması 24 Eylül 2018 tarihine ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.