Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Terör örgütlerini lanetliyorum

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 10.10.2015 - 17:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1916+ kez okundu.
 

Terör örgütlerini lanetliyorum

Erdem, Terörü ve terör örgütlerini lanetliyorum!

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı ve Genel Merkez (MKYK) Üyesi Mehmet Erdem, “Ankara’da yaşanan terör olayını lanetleyen” bir mesaj yayınladı. Erdem, “Ankara’da yaşanan patlamadan dolayı büyük üzüntü duymaktayız.7 Haziran seçimleri öncesinde Diyarbakır’da tezgâhlanan olayın bir benzeri Ankara’da yapıldı. Bu hain terör saldırısındaki amaç, ülkede kaos ve kargaşa çıkarmak. Terör örgütleri, taşeron haline geldi ve küresel güçler ile ulusal bağlantıları tarafından kullanılıyor. Ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozma doğrultusunda yine bir oyun tezgâhlanıyor. Ancak bu oyunları milletçe bozmalıyız. Sağduyu davranalım, birlik ve beraberliğimize göz dikenlere, ülkede kaos ortamı oluşturmak isteyenlere fırsat vermeliyim. Vahşice katliamın yaşandığı bugünde terörü ve terör örgütlerini lanetliyorum” dedi.
Erdem, Terörü ve terör örgütlerini lanetliyorum!

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı ve Genel Merkez (MKYK) Üyesi Mehmet Erdem, “Ankara’da yaşanan terör olayını lanetleyen” bir mesaj yayınladı.

Erdem, “Ankara’da yaşanan patlamadan dolayı büyük üzüntü duymaktayız.7 Haziran seçimleri öncesinde Diyarbakır’da tezgâhlanan olayın bir benzeri Ankara’da yapıldı.

Bu hain terör saldırısındaki amaç, ülkede kaos ve kargaşa çıkarmak. Terör örgütleri, taşeron haline geldi ve küresel güçler ile ulusal bağlantıları tarafından kullanılıyor. Ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozma doğrultusunda yine bir oyun tezgâhlanıyor.

Ancak bu oyunları milletçe bozmalıyız. Sağduyu davranalım, birlik ve beraberliğimize göz dikenlere, ülkede kaos ortamı oluşturmak isteyenlere fırsat vermeliyim. Vahşice katliamın yaşandığı bugünde terörü ve terör örgütlerini lanetliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.