Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Terör olayları organize mi edildi?

SİYASET 24.08.2019 - 11:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3508+ kez okundu.
 

Terör olayları organize mi edildi?

AK Parti tarafından son günlerde ‘İhanet’ ile suçlanan son seçilmiş Başbakan Ahmet Davutoğlu, suçlamalara Sakarya’da yanıt verince, ortalık karıştı

AYDIN- Davutoğlu, Sakarya konuşmasında, “Terörle mücadele konusunda defterler açılırsa, bir çok insan, insan yüzüne çıkamaz. Bizi bugün eleştirenler insan yüzüne çıkamazlar, açık söylüyorum” dedi ve ekledi: “Neden mi? Gelin hafızanızı bir yoklayın. İlerde bir gün Türkiye Cumhuriyeti tarihi yazıldığı zaman, eminim, en kritik dönemlerden biri, birkaç aydan biri 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki dönem olarak yazılacaktır.” Son seçilmiş Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Sakarya konuşmasındaki sözlerinin bu bölümünün videosunu sosyal medya twitter’daki @AliBabacanFan hesabından paylaşanlar bir de yorum ekledi. “İtiraf” ana başlığıyla eklenen yorumda, “7 Haziran - 1 Kasım arası dönemi hatırlayın hani şehit geldikçe Ak Parti oylarının arttığı dönemi! Doğru anladıysam Sayın Davutoğlu terör eylemleri sarayda organize edildi demeye getiriyor!” gibi iki flaş cümle dikkat çekti. Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile AK Parti yönetiminin bu iki yoruma ne yanıt verecekleri merak ediliyor. Asıl merak edilenlerden biri de “7 Haziran 2015 ile 1 Kasım 2015 tarihleri arasındaki terör olayları bir organizasyon muydu” sorusuna verilecek yanıt.
AK Parti tarafından son günlerde ‘İhanet’ ile suçlanan son seçilmiş Başbakan Ahmet Davutoğlu, suçlamalara Sakarya’da yanıt verince, ortalık karıştı

AYDIN- Davutoğlu, Sakarya konuşmasında, “Terörle mücadele konusunda defterler açılırsa, bir çok insan, insan yüzüne çıkamaz. Bizi bugün eleştirenler insan yüzüne çıkamazlar, açık söylüyorum” dedi ve ekledi:

“Neden mi? Gelin hafızanızı bir yoklayın. İlerde bir gün Türkiye Cumhuriyeti tarihi yazıldığı zaman, eminim, en kritik dönemlerden biri, birkaç aydan biri 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki dönem olarak yazılacaktır.”

Son seçilmiş Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Sakarya konuşmasındaki sözlerinin bu bölümünün videosunu sosyal medya twitter’daki @AliBabacanFan hesabından paylaşanlar bir de yorum ekledi. “İtiraf” ana başlığıyla eklenen yorumda, “7 Haziran - 1 Kasım arası dönemi hatırlayın hani şehit geldikçe Ak Parti oylarının arttığı dönemi! Doğru anladıysam Sayın Davutoğlu terör eylemleri sarayda organize edildi demeye getiriyor!” gibi iki flaş cümle dikkat çekti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile AK Parti yönetiminin bu iki yoruma ne yanıt verecekleri merak ediliyor. Asıl merak edilenlerden biri de “7 Haziran 2015 ile 1 Kasım 2015 tarihleri arasındaki terör olayları bir organizasyon muydu” sorusuna verilecek yanıt.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.