Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tepecik Düğün Salonu bakıma alındı

GÜNCEL 25.08.2017 - 09:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3921+ kez okundu.
 

Tepecik Düğün Salonu bakıma alındı

Efeler Belediyesi tarafından Tepecik Mahallesi’nde bulunan düğün salonu bakım ve onarıma alındı.

AYDIN- Vatandaşlara daha temiz ve düzenli alanlarda hizmet vermek için çalışma başlatan Efeler Belediyesi, ilçe genelindeki muhtarlık ve düğün salonlarında genel bakım ve onarımını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Tepecik Mahallesi’nde bulunan düğün salonu bakım ve onarıma alındı. Düğün salonunun dış cephesindeki duvar yazıları silinirken, iç cephesinde de gerekli görülen tadilatlar yapıldı. Tadilatların ardından iç ve dış cephesi boyanan düğün salonu yeni görüntüsü ile vatandaşlardan tam not aldı. Yeni evlenecek olan çiftlerin hayatlarındaki en güzel günlerinin en güzel saatlerini düğün salonlarında geçirdiklerini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Belirlenen program dahilinde belediyemize ait olan tüm binalarımızda bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tepecik mahallemizdeki düğün salonumuzda da gerekli tüm tadilatlar yapılarak yenilendi. Salonumuz en güzel günlere en temiz haliyle şahitlik etmeye devam edecek” dedi.
Efeler Belediyesi tarafından Tepecik Mahallesi’nde bulunan düğün salonu bakım ve onarıma alındı.

AYDIN- Vatandaşlara daha temiz ve düzenli alanlarda hizmet vermek için çalışma başlatan Efeler Belediyesi, ilçe genelindeki muhtarlık ve düğün salonlarında genel bakım ve onarımını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Tepecik Mahallesi’nde bulunan düğün salonu bakım ve onarıma alındı. Düğün salonunun dış cephesindeki duvar yazıları silinirken, iç cephesinde de gerekli görülen tadilatlar yapıldı. Tadilatların ardından iç ve dış cephesi boyanan düğün salonu yeni görüntüsü ile vatandaşlardan tam not aldı.

Yeni evlenecek olan çiftlerin hayatlarındaki en güzel günlerinin en güzel saatlerini düğün salonlarında geçirdiklerini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Belirlenen program dahilinde belediyemize ait olan tüm binalarımızda bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tepecik mahallemizdeki düğün salonumuzda da gerekli tüm tadilatlar yapılarak yenilendi. Salonumuz en güzel günlere en temiz haliyle şahitlik etmeye devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.