Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Temsilcimiz Kacar, Başkan Kale’yi ziyaret etti

GÜNCEL 29.09.2016 - 19:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2850+ kez okundu.
 

Temsilcimiz Kacar, Başkan Kale’yi ziyaret etti

Yeni Ufuk ve Güzelhisar Gazetelerinin Bölge Temsilcisi Hasan Debreli Kacar, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'yi makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarette Yeni Ufuk ve Güzelhisar Gazetelerinin bölge temsilcisi Hasan Debreli Kacar'a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Gürşat Kale, daha sonra memleketimizin simgesi olan incir ikram ederek, “Gazetelerinizi severek okuyorum ve takip ediyorum. Bizler ne kadar başkan olsak da iyi yaptığımız işlerin yanında, muhakkak bizim göremediğimiz hatalarımız da olacaktır. Olumlu, yapıcı eleştirilere her zaman hazırız. Hep iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz” dedi. Bölge Temsilcisi Hasan Debreli Kacar ise, “Muhakkak her insan gibi hepimiz hatalar yapabiliriz. Fakat bunu da acımasızca kullanmak bizim gazetelerimiz, yakışmaz. O yüzden olumlu ve yapıcı bir şekilde eleştirilerimiz olacaktır. Doğru ve dürüst habercilik bizim önceliğimizdir” şeklinde konuştu.
Yeni Ufuk ve Güzelhisar Gazetelerinin Bölge Temsilcisi Hasan Debreli Kacar, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'yi makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarette Yeni Ufuk ve Güzelhisar Gazetelerinin bölge temsilcisi Hasan Debreli Kacar'a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Gürşat Kale, daha sonra memleketimizin simgesi olan incir ikram ederek, “Gazetelerinizi severek okuyorum ve takip ediyorum. Bizler ne kadar başkan olsak da iyi yaptığımız işlerin yanında, muhakkak bizim göremediğimiz hatalarımız da olacaktır. Olumlu, yapıcı eleştirilere her zaman hazırız. Hep iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Bölge Temsilcisi Hasan Debreli Kacar ise, “Muhakkak her insan gibi hepimiz hatalar yapabiliriz. Fakat bunu da acımasızca kullanmak bizim gazetelerimiz, yakışmaz. O yüzden olumlu ve yapıcı bir şekilde eleştirilerimiz olacaktır. Doğru ve dürüst habercilik bizim önceliğimizdir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.