Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Temel Yenidoğan Bakımı Eğitimi düzenlendi

SAĞLIK 09.06.2017 - 17:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3560+ kez okundu.
 

Temel Yenidoğan Bakımı Eğitimi düzenlendi

Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğünce başlatılan Temel Yenidoğan Bakım Programı kapsamında eğitim düzenlendi.

AYDIN- Aydın Sağlık Yüksekokul Fakültesi Toplantı Salonunda, 20 yeni mezun ebeye, iki gün süren Temel Yenidoğan Bakımı eğitimi düzenlendi. Kursu başarıyla tamamlayan ebelere katılım belgesi verildi. Türkiye’de önemli bir halk sağlığı sorunu olan bebek ölümlerinin önlenmesine yönelik düzenlenen bu eğitim ile yenidoğana eli değen tüm sağlık personeline yönelik hazırlanan 2 günlük hizmet içi eğitimlerde, yenidoğana yönelik yürütülen pek çok program sunulurken ve sağlık personelinin bu konuda bilgi ve becerisinin artırılması amaçlandı.
Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğünce başlatılan Temel Yenidoğan Bakım Programı kapsamında eğitim düzenlendi.

AYDIN- Aydın Sağlık Yüksekokul Fakültesi Toplantı Salonunda, 20 yeni mezun ebeye, iki gün süren Temel Yenidoğan Bakımı eğitimi düzenlendi. Kursu başarıyla tamamlayan ebelere katılım belgesi verildi.

Türkiye’de önemli bir halk sağlığı sorunu olan bebek ölümlerinin önlenmesine yönelik düzenlenen bu eğitim ile yenidoğana eli değen tüm sağlık personeline yönelik hazırlanan 2 günlük hizmet içi eğitimlerde, yenidoğana yönelik yürütülen pek çok program sunulurken ve sağlık personelinin bu konuda bilgi ve becerisinin artırılması amaçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.