Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

‘Temel Aile Bilinci’ eğitimleri devam ediyor

GENEL 11.02.2019 - 11:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3550+ kez okundu.
 

‘Temel Aile Bilinci’ eğitimleri devam ediyor

Aydın Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu tarafından verilen “Temel Aile Bilinci” eğitimlerinin il genelinde devam ettiği bildirildi.

AYDIN - İHA'nın bildirdiğine göre, tüm ilçelerde planlanan eğitimlerin ilki İl Müftülüğü Ömer Kocaoğul Konferans Salonu’nda yapıldı. İl Müftüsü Ercan Aksu’nun açılış konuşması ile başlayan program, Eğitim Uzmanı Ayşe Torlak tarafından verilen eğitimle devam etti. 3 gün devam eden eğitimlere, Germencik, Koçarlı, İncirliova, Efeler, Köşk, Çine, Karpuzlu ilçelerinde görev yapan 140 kadın Kur’an Kursu Öğreticisi katıldı. Gerçekleştirilen eğitimlerde, ‘Ailem ve Ben’, ‘Ailemde Bir Çocuk Var’, ‘Ailemde Bir Genç Var’, ‘Ailemde Bir Yaşlı Var’, ‘Ailem Dağılmasın’, ‘Ailemde Merhamet İstiyorum’, ‘Ailemi Bağımlılıktan Koruyorum’, ‘Ailemde Bir Engelli Var’, ‘Akrabalarım Var’, ‘Ailemin İletişim Dili’, ‘Ailede İffet ve Mahremiyet’, ‘Teknolojiyi Bilinçli Kullanıyorum’ konularında bilgi verildi. Katılım belgelerinin dağıtımıyla ‘Temel Aile Bilinci Eğitimleri’ sona erdi. Eğitimlerin, 27 Şubat 2019 Çarşamba gününe kadar devam edeceği öğrenildi.
Aydın Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu tarafından verilen “Temel Aile Bilinci” eğitimlerinin il genelinde devam ettiği bildirildi.

AYDIN - İHA'nın bildirdiğine göre, tüm ilçelerde planlanan eğitimlerin ilki İl Müftülüğü Ömer Kocaoğul Konferans Salonu’nda yapıldı. İl Müftüsü Ercan Aksu’nun açılış konuşması ile başlayan program, Eğitim Uzmanı Ayşe Torlak tarafından verilen eğitimle devam etti. 3 gün devam eden eğitimlere, Germencik, Koçarlı, İncirliova, Efeler, Köşk, Çine, Karpuzlu ilçelerinde görev yapan 140 kadın Kur’an Kursu Öğreticisi katıldı.

Gerçekleştirilen eğitimlerde, ‘Ailem ve Ben’, ‘Ailemde Bir Çocuk Var’, ‘Ailemde Bir Genç Var’, ‘Ailemde Bir Yaşlı Var’, ‘Ailem Dağılmasın’, ‘Ailemde Merhamet İstiyorum’, ‘Ailemi Bağımlılıktan Koruyorum’, ‘Ailemde Bir Engelli Var’, ‘Akrabalarım Var’, ‘Ailemin İletişim Dili’, ‘Ailede İffet ve Mahremiyet’, ‘Teknolojiyi Bilinçli Kullanıyorum’ konularında bilgi verildi. Katılım belgelerinin dağıtımıyla ‘Temel Aile Bilinci Eğitimleri’ sona erdi.

Eğitimlerin, 27 Şubat 2019 Çarşamba gününe kadar devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.