Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Telefonlar çekmeyince ev kül oldu

ASAYİŞ 17.01.2018 - 11:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2902+ kez okundu.
 

Telefonlar çekmeyince ev kül oldu

Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Yavuzköy Mahallesi’nde bir evde yangın çıktı.

AYDIN- Yangını söndürmesi için itfaiyeyi arayan çevre sakinler, telefonların çekmemesi nedeniyle zamanında itfaiyeye ulaşamayınca ev tamamen yandı. Olay öğlen saatlerinde meydana geldi. Mezarlık yakınlarında bulunan Yahya Kurt’a ait evden dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri bir yandan yangına müdahale edip diğer yandan da yangını söndürmesi için itfaiyeye aramak istedi. Ancak telefonların çekmemesi nedeniyle itfaiyeye ulaşamayan köylüler telefonun çektiği noktaya giderek itfaiyeye arayabildi. İhbarın ardından kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını evin yanında bulunan hayvan damlarına ulaşmadan söndürdü. Yangın sonucu ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken köylüler yerleşim yerinin tamamında cep telefonların çekmesi için uygun bir noktaya baz istasyonu kurulmasını istedi. Evinin yandığını yakınlarından öğrendiğini belirten Yahya Kurt, "İş yerinde çalışıyordum. Arkadaşlar evimin yandığını söyledi. Hemen geldim. Ev tamamen yanmış. Yangın çıktıktan sonra komşularımız bir yandan yangına müdahale edip diğer yandan da itfaiyeye haber vermek istemiş. Ancak telefonlar çekmediği için itfaiyeye zamanında ulaşılamamış. Can kaybının olmamasına şükrediyoruz" diye konuştu.
Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Yavuzköy Mahallesi’nde bir evde yangın çıktı.

AYDIN- Yangını söndürmesi için itfaiyeyi arayan çevre sakinler, telefonların çekmemesi nedeniyle zamanında itfaiyeye ulaşamayınca ev tamamen yandı.

Olay öğlen saatlerinde meydana geldi. Mezarlık yakınlarında bulunan Yahya Kurt’a ait evden dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri bir yandan yangına müdahale edip diğer yandan da yangını söndürmesi için itfaiyeye aramak istedi. Ancak telefonların çekmemesi nedeniyle itfaiyeye ulaşamayan köylüler telefonun çektiği noktaya giderek itfaiyeye arayabildi. İhbarın ardından kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını evin yanında bulunan hayvan damlarına ulaşmadan söndürdü. Yangın sonucu ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken köylüler yerleşim yerinin tamamında cep telefonların çekmesi için uygun bir noktaya baz istasyonu kurulmasını istedi.

Evinin yandığını yakınlarından öğrendiğini belirten Yahya Kurt, "İş yerinde çalışıyordum. Arkadaşlar evimin yandığını söyledi. Hemen geldim. Ev tamamen yanmış. Yangın çıktıktan sonra komşularımız bir yandan yangına müdahale edip diğer yandan da itfaiyeye haber vermek istemiş. Ancak telefonlar çekmediği için itfaiyeye zamanında ulaşılamamış. Can kaybının olmamasına şükrediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.