Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Telefon bağımlıları için

BİLİM (AA) - Anadolu Ajansı | 11.06.2015 - 18:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3518+ kez okundu.
 

Telefon bağımlıları için

Akıllı telefon kullanıcılarına özel kaldırım

Akıllı telefon kullanıcılarına özel kaldırım Yaygınlaşan internet ve akıllı telefon kullanımı ile birlikte akıllı telefon bağımlılığı tüm dünyanın sorunu. Çin ve ABD'deki bazı kentlerin ardından Belçika'da benzer bir uygulamaya gitti ve akıllı telefon kullanıcılarına özel kaldırım yaptı. Kaldırımda yürürken telefonları ile ilgilenen ve etraflarına bakmayan kişiler için kaldırımın bir bölümü çizgilerle ayrıldı. Kaldırımın sağ ve sol tarafı herkese açık, ortadaki alan ise  sadece akıllı telefonlarını kullanarak yürüyen kişiler için.
Akıllı telefon kullanıcılarına özel kaldırım

Akıllı telefon kullanıcılarına özel kaldırım

Yaygınlaşan internet ve akıllı telefon kullanımı ile birlikte akıllı telefon bağımlılığı tüm dünyanın sorunu. Çin ve ABD'deki bazı kentlerin ardından Belçika'da benzer bir uygulamaya gitti ve akıllı telefon kullanıcılarına özel kaldırım yaptı.

Kaldırımda yürürken telefonları ile ilgilenen ve etraflarına bakmayan kişiler için kaldırımın bir bölümü çizgilerle ayrıldı. Kaldırımın sağ ve sol tarafı herkese açık, ortadaki alan ise  sadece akıllı telefonlarını kullanarak yürüyen kişiler için.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.