Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Teknoloji Devi ile işbirliği anlaşması imzaladı!

BİLİM 06.08.2015 - 10:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3503+ kez okundu.
 

Teknoloji Devi ile işbirliği anlaşması imzaladı!

Didim Belediyesi, dünyanın önde gelen Teknoloji firmalarından Microsoft ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Didim Belediyesi, dünyanın önde gelen teknoloji firmalarından Microsoft ile işbirliği anlaşması imzaladı. Didim Belediyesinde kullanılan tüm bilgisayar sistemlerine, gelecekteki iş gereksinimlerini ve genel verimliliğini arttırabilmek amacı için en uygun toplu lisans sözleşmeleri ile lisanslama çalışması yapıldı. Microsoft firması ile Sistem yönetimi Programı çerçevesinde yapılan çalışma ile birlikte Didim Belediyesi Microsoft Sistem yönetimi Programı kulübünün seçkin üyesi olarak tescillenmiştir.
Didim Belediyesi, dünyanın önde gelen Teknoloji firmalarından Microsoft ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Didim Belediyesi, dünyanın önde gelen teknoloji firmalarından Microsoft ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Didim Belediyesinde kullanılan tüm bilgisayar sistemlerine, gelecekteki iş gereksinimlerini ve genel verimliliğini arttırabilmek amacı için en uygun toplu lisans sözleşmeleri ile lisanslama çalışması yapıldı. Microsoft firması ile Sistem yönetimi Programı çerçevesinde yapılan çalışma ile birlikte Didim Belediyesi Microsoft Sistem yönetimi Programı kulübünün seçkin üyesi olarak tescillenmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.