Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tekeler Yolu yapılıyor

GENEL 13.02.2019 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4007+ kez okundu.
 

Tekeler Yolu yapılıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'ndan gönderilen iş makineleri ile yol şube ekiplerinin Karpuzlu Tekeler Mahalle Yolun’un genişletme yol yapım çalışmalarına başladığı bildirildi.

AYDIN- Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın talebiyle ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla, Daha önce fizibilite çalışmaları yapılan Karpuzlu Tekeler Mahalle Yolu’unda Başkan Tuğrul Ozan, CHP Karpuzlu İlçe Başkanı Turgay Yağmur ile birlikte incelemelerde bulundu. Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Başkan Ozan, vatandaşların Tekeler Mahallesi bağlantı yoluyla ilgili taleplerine kulak verdiklerini belirterek, ilçenin Tekeler, Şenköy, Yağşılar Mahalleleri’ne bağlanan yolun yapımıyla her yönüyle rahatlığa kavuşacağını söyledi. Mahallelere ulaşımdaki sıkıntıları en aza indirmek ve rahatlatmak için çalışmaların yürütüldüğü yolda kazı, dolgu, şarampol açma ve yol standartlarının iyileştirilmesi çalışmalarının başladığını söyleyen Başkan Ozan, ‘’İlçemizde zor olanı başardık, hayal olan projeleri imza attık, atmaya da devam edeceğiz’’ dedi. Başlatılan yol çalışmalarının Karpuzluya hayırlı olmasını dileyen Başkan Ozan, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na verdiği hizmetler için teşekkürlerini sundu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'ndan gönderilen iş makineleri ile yol şube ekiplerinin Karpuzlu Tekeler Mahalle Yolun’un genişletme yol yapım çalışmalarına başladığı bildirildi.

AYDIN- Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın talebiyle ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla, Daha önce fizibilite çalışmaları yapılan Karpuzlu Tekeler Mahalle Yolu’unda Başkan Tuğrul Ozan, CHP Karpuzlu İlçe Başkanı Turgay Yağmur ile birlikte incelemelerde bulundu. Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Başkan Ozan, vatandaşların Tekeler Mahallesi bağlantı yoluyla ilgili taleplerine kulak verdiklerini belirterek, ilçenin Tekeler, Şenköy, Yağşılar Mahalleleri’ne bağlanan yolun yapımıyla her yönüyle rahatlığa kavuşacağını söyledi.

Mahallelere ulaşımdaki sıkıntıları en aza indirmek ve rahatlatmak için çalışmaların yürütüldüğü yolda kazı, dolgu, şarampol açma ve yol standartlarının iyileştirilmesi çalışmalarının başladığını söyleyen Başkan Ozan, ‘’İlçemizde zor olanı başardık, hayal olan projeleri imza attık, atmaya da devam edeceğiz’’ dedi.

Başlatılan yol çalışmalarının Karpuzluya hayırlı olmasını dileyen Başkan Ozan, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na verdiği hizmetler için teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.