Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tek Nazilli Belediyespor var

SPOR 01.09.2016 - 11:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3598+ kez okundu.
 

Tek Nazilli Belediyespor var

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Murat Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Özgen Türker, Hakan Alıcık ve Turgut Yerlikaya’nın taraftar grupları liderleriyle bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Başkan Murat Kaplan’ın yapılan toplantıda “Kulüp yönetimi olarak takımımızın bu sezon şampiyon olabilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçmadık, gece gündüz demeden, sezon öncesi bütün çalışmalarımızı belirlenmiş bir program dahilinde hareket ederek, 50.yılımıza şampiyonluk parolasıyla girdik ve bu yolda taraftarımızla, şehrimizle bir olup, birlikte olup, önümüzdeki sezon takımımızı 1.Lig’e taşımalıyız’ dediği belirtildi. Başkan Murat Kaplan ve Yönetim Kurulu üyelerinin taraftar grubu liderleriyle bir araya geldiği toplantıda, yeni sezonda istenilen, özlenilen tribün coşkusunu tekrar geri getirmek için taraftarlarımızla ‘Tek Nazilli Belediye Spor’ vurgusunu ön plana çıkararak, karşılıklı fikir alışverişinde bulundukları da ifade edildi. Taraftarlara 2016-2017 futbol sezonu boyunca kötü tezahüratta bulunmamaları çağrısında bulunan yönetim kurulu üyelerinin, "Şampiyonluk yolunda taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır. Takıma destek olmalarını ve maçlarda kötü tezahürattan kaçınmalarını istiyoruz" konuştukları belirtilen toplantıda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, taraftarların kısa süreliğine de olsa yapacağı kötü tezahürattan dolayı kulüplere para ve saha kapatma cezası verdiğine dikkati çekildiği de kaydedildi. Kulüp yöneticilerinin, “Bu ceza hem kulübümüze hem de stada gelerek takımlarını destekleyecek olan taraftarlarımıza zarar verecektir. Taraftarların, şampiyonluk hedefiyle çıktığımız bu yolda takımımızın her zaman yanında olmaları ve sportmence destekte olmaları bizim için önemli bir güçtür. Taraftarlarımızın 50.yılımızda bize yakışır bir şekilde destekleyeceklerine olan inancımız tamdır” şeklinde beklentilerini vurguladıkları ifade edildi. Taraftar grubu liderlerinden Alem Gençlik Taraftar Grubu Lideri Ali Çuvak, amigo İbrahim Tuncel, Meydan Grubu Lideri Oğuz Baldır ve amigo Coşkun Kutlu’nun katıldığı toplantıda, karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından fair play çerçevesinde tribünlerde, şehirde birlik ve beraberlik ortamı yaratılması için görüş birliğine varıldığı aktarıldı.
Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Murat Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Özgen Türker, Hakan Alıcık ve Turgut Yerlikaya’nın taraftar grupları liderleriyle bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Başkan Murat Kaplan’ın yapılan toplantıda “Kulüp yönetimi olarak takımımızın bu sezon şampiyon olabilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçmadık, gece gündüz demeden, sezon öncesi bütün çalışmalarımızı belirlenmiş bir program dahilinde hareket ederek, 50.yılımıza şampiyonluk parolasıyla girdik ve bu yolda taraftarımızla, şehrimizle bir olup, birlikte olup, önümüzdeki sezon takımımızı 1.Lig’e taşımalıyız’ dediği belirtildi. Başkan Murat Kaplan ve Yönetim Kurulu üyelerinin taraftar grubu liderleriyle bir araya geldiği toplantıda, yeni sezonda istenilen, özlenilen tribün coşkusunu tekrar geri getirmek için taraftarlarımızla ‘Tek Nazilli Belediye Spor’ vurgusunu ön plana çıkararak, karşılıklı fikir alışverişinde bulundukları da ifade edildi.

Taraftarlara 2016-2017 futbol sezonu boyunca kötü tezahüratta bulunmamaları çağrısında bulunan yönetim kurulu üyelerinin, "Şampiyonluk yolunda taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır. Takıma destek olmalarını ve maçlarda kötü tezahürattan kaçınmalarını istiyoruz" konuştukları belirtilen toplantıda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, taraftarların kısa süreliğine de olsa yapacağı kötü tezahürattan dolayı kulüplere para ve saha kapatma cezası verdiğine dikkati çekildiği de kaydedildi.

Kulüp yöneticilerinin, “Bu ceza hem kulübümüze hem de stada gelerek takımlarını destekleyecek olan taraftarlarımıza zarar verecektir. Taraftarların, şampiyonluk hedefiyle çıktığımız bu yolda takımımızın her zaman yanında olmaları ve sportmence destekte olmaları bizim için önemli bir güçtür. Taraftarlarımızın 50.yılımızda bize yakışır bir şekilde destekleyeceklerine olan inancımız tamdır” şeklinde beklentilerini vurguladıkları ifade edildi.

Taraftar grubu liderlerinden Alem Gençlik Taraftar Grubu Lideri Ali Çuvak, amigo İbrahim Tuncel, Meydan Grubu Lideri Oğuz Baldır ve amigo Coşkun Kutlu’nun katıldığı toplantıda, karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından fair play çerçevesinde tribünlerde, şehirde birlik ve beraberlik ortamı yaratılması için görüş birliğine varıldığı aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.