Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tehlikeli yolculuk

ASAYİŞ 26.05.2019 - 14:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3170+ kez okundu.
 

Tehlikeli yolculuk

Tehlikeli yolculuk yürekleri ağızlara getirdi. Bir motosiklete üç kişi bindiler.

AYDIN  - Aydın-Nazilli Karyolu’nda bir motosiklete 3 kişi binen vatandaşlar yürekleri ağızlara getirdi. Aydın-Nazilli Karayolu’nda bir motosiklete 3 kişi binen vatandaşlar, akan trafiğe aldırmadan yolculuk etti. Motosiklet sürücüsünün ve arkadaki bir yolcuda kask bulunurken, ortalarında bulunan yolcuda kask bulunmaması adeta ölüme davetiye çıkarttı. Trafik kurallarına aldırmadan kilometrelerce ilerleyen tehlikeli motosiklet yolculuğunu gören vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı. Motosikleti saniye saniye görüntüleyerek duruma tepki gösterdi. Motosiklet yolculuğunun herhangi üzücü bir olay yaşanmadan sonlanması sürücülere rahat bir nefes aldırdı.
Tehlikeli yolculuk yürekleri ağızlara getirdi. Bir motosiklete üç kişi bindiler.

AYDIN  - Aydın-Nazilli Karyolu’nda bir motosiklete 3 kişi binen vatandaşlar yürekleri ağızlara getirdi.

Aydın-Nazilli Karayolu’nda bir motosiklete 3 kişi binen vatandaşlar, akan trafiğe aldırmadan yolculuk etti. Motosiklet sürücüsünün ve arkadaki bir yolcuda kask bulunurken, ortalarında bulunan yolcuda kask bulunmaması adeta ölüme davetiye çıkarttı.

Trafik kurallarına aldırmadan kilometrelerce ilerleyen tehlikeli motosiklet yolculuğunu gören vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı. Motosikleti saniye saniye görüntüleyerek duruma tepki gösterdi.

Motosiklet yolculuğunun herhangi üzücü bir olay yaşanmadan sonlanması sürücülere rahat bir nefes aldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.