Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tehlikeli serinleme

GÜNCEL 05.06.2017 - 16:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3049+ kez okundu.
 

Tehlikeli serinleme

Sıcak havalar beraberinde tehlikeli serinlikleri de getirdi

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde sıcaklardan bunalan çocuklar serinlemek için belediyenin yapmış olduğu süs havuzlarını tercih ederek canlarını tehlikeye atıyor. 40 dereceye yaklaşan sıcaklarla birlikte bunalan çocukların serinlemek için her zamanki tercihi yine süs havuzları oldu. Efeler’de Atatürk Kent Meydanı’ndaki havuzda elektrik akımı tehlikesine ve suyun kirliliğine aldırış etmeyen çocuklar serinlemeye çalışan çocuklar etraftan geçenlerin şaşkın bakışlarına rağmen yüzmenin keyfini çıkararak doyasıya eğleniyor. Yaşları 9 ile 12 arasında değişen çocuklar sıcaktan bunaldıklarını belirterek, "Havanın çok sıcak olmasından dolayı serinlemek için havuza giriyoruz. Elektrikle çalıştığını biliyoruz ama şimdiye kadar herhangi bir tehlike olmadı” dedi. Çevredeki vatandaşlar ise herhangi bir olumsuzluk yanşanmaması için belediyenin süs havuzlarında çocukların yüzmesini engellenmesini istediler.
Sıcak havalar beraberinde tehlikeli serinlikleri de getirdi

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde sıcaklardan bunalan çocuklar serinlemek için belediyenin yapmış olduğu süs havuzlarını tercih ederek canlarını tehlikeye atıyor.

40 dereceye yaklaşan sıcaklarla birlikte bunalan çocukların serinlemek için her zamanki tercihi yine süs havuzları oldu. Efeler’de Atatürk Kent Meydanı’ndaki havuzda elektrik akımı tehlikesine ve suyun kirliliğine aldırış etmeyen çocuklar serinlemeye çalışan çocuklar etraftan geçenlerin şaşkın bakışlarına rağmen yüzmenin keyfini çıkararak doyasıya eğleniyor. Yaşları 9 ile 12 arasında değişen çocuklar sıcaktan bunaldıklarını belirterek, "Havanın çok sıcak olmasından dolayı serinlemek için havuza giriyoruz. Elektrikle çalıştığını biliyoruz ama şimdiye kadar herhangi bir tehlike olmadı” dedi.

Çevredeki vatandaşlar ise herhangi bir olumsuzluk yanşanmaması için belediyenin süs havuzlarında çocukların yüzmesini engellenmesini istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.