Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

TBMM'de unutulan aracını partisinin hizmetine sundu

SİYASET 18.07.2020 - 17:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4328+ kez okundu.
 

TBMM'de unutulan aracını partisinin hizmetine sundu

AK Parti'den 23. 24. ve 26. Dönemlerde Aydın ilini temsil eden Milletvekili Mehmet Erdem, TBMM Oto Park’ında makam aracını unuttuğu öğrenildi.

Aydın Ak Parti Eski Milletvekili Mehmet Erdem 24 Haziran 2018 Genel Seçimde sıralamaya girememişti. Eski Vekil Erdem Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki görevi bitince özel eşyalarını toplayıp Aydın’a geri döndü. MAKAM ARABASI TBMM’DE UNUTULDU İşadamı kardeşi Ali Erdem konuyla ilgili gazetemize şu açıklamalarda bulundu. “Üç dönem AK Parti Aydın Milletvekilliği yapan abim Sayın Mehmet Erdem Ankara’da makam aracı olarak kullandığı arabasıdır. Sayın Vekilimin görevi bittikten sonra, ‘ben bu aracı artık kullanamam, binemem’ demiş birilerinin yanında. Benim de haberim yok Ankara’da Meclisin otoparkında kalmış yani unutulmuş. Ben bir gün abime ‘Ya bizim bir aracımız olacak ne oldu, Ankara’da kullanıyorduk’ diye sordum. Ya o araba Ankara’da kaldı dedi. Pandemi sürecinde Ankara’ya gidemedim çünkü iller arası seyahat kısıtlaması vardı. Kısıtlama kalktı ve gittim Ankara’ya. TBMM’nin bodrum katındaki otoparkına gittim aracımız tozlanmış, paslanmış orada duruyordu. Bakımını, temizliği yaptırdım Aydın’a getirdim. Arabamızın hazırlığını da yaptık. Aydınımızın 4 tane milletvekili ve bir İl başkanımız var, bu aracı kendilerinin yani teşkilatımızın emrine sunuyorum. Ne zaman Vekillerimize ve il başkanımıza ihtiyaç hissettikleri anda7/24 kullanabilirler” dedi.
AK Parti'den 23. 24. ve 26. Dönemlerde Aydın ilini temsil eden Milletvekili Mehmet Erdem, TBMM Oto Park’ında makam aracını unuttuğu öğrenildi.

Aydın Ak Parti Eski Milletvekili Mehmet Erdem 24 Haziran 2018 Genel Seçimde sıralamaya girememişti. Eski Vekil Erdem Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki görevi bitince özel eşyalarını toplayıp Aydın’a geri döndü.

MAKAM ARABASI TBMM’DE UNUTULDU

İşadamı kardeşi Ali Erdem konuyla ilgili gazetemize şu açıklamalarda bulundu.

“Üç dönem AK Parti Aydın Milletvekilliği yapan abim Sayın Mehmet Erdem Ankara’da makam aracı olarak kullandığı arabasıdır. Sayın Vekilimin görevi bittikten sonra, ‘ben bu aracı artık kullanamam, binemem’ demiş birilerinin yanında. Benim de haberim yok Ankara’da Meclisin otoparkında kalmış yani unutulmuş.

Ben bir gün abime ‘Ya bizim bir aracımız olacak ne oldu, Ankara’da kullanıyorduk’ diye sordum. Ya o araba Ankara’da kaldı dedi. Pandemi sürecinde Ankara’ya gidemedim çünkü iller arası seyahat kısıtlaması vardı. Kısıtlama kalktı ve gittim Ankara’ya. TBMM’nin bodrum katındaki otoparkına gittim aracımız tozlanmış, paslanmış orada duruyordu. Bakımını, temizliği yaptırdım Aydın’a getirdim. Arabamızın hazırlığını da yaptık. Aydınımızın 4 tane milletvekili ve bir İl başkanımız var, bu aracı kendilerinin yani teşkilatımızın emrine sunuyorum. Ne zaman Vekillerimize ve il başkanımıza ihtiyaç hissettikleri anda7/24 kullanabilirler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.